ekte føde

Sushi-vaffel...

Fra tidligere har jeg hørt om og smakt på taco-vaffel, men SUSHI-vaffel er noe HELT nytt. Under vaffelstund på jobb i dag fikk kollega Jan Tore servert nettopp dette. Trolig som første mann i VERDE...

Era Ora

København er kjent for et blomstrende kulturliv, et lunt og avslappende byliv og MAT! Tilbudet av kvalitetsrestauranter er stort. Det kan være vanskelig å velge mellom herlighetene. På påsketur bes...

Hjemmelaget BBQ-wraps

Hvis du A: er drittlei av at formen er på bånn og B: har verdens beste kjæreste som tar hånd om deg, så kan du ende opp med en lunsj som det oser hjemmelaget glede av. I dag ble en lei innedag snud...

Matbloggen: Mother India

En matelsker tipset meg om en indisk restaurant rett før avreise til Fredrikstad i dag. Jeg er i plankebyen og hadde ingen planer om kulinariske høydepunkt. Snarere tvert i mot. Jeg skal menge meg ...

Et naturlig valg for gourmetganer

Os er ei bygd som skaper masse følelser i bykroppen min. Mye godt, mye trått. I det siste har jeg hatt en brennende lengsel etter å komme tilbake. Bygda har fått hjem en kokk i verdensklasse. Jeg h...

Høytidelige havrekjeks

Endelig et innlegg som gir deg en oppskrift! Først må vi se på Vilde sin tegning av mamsen... Tar meg ikke nær av det i det hele tatt. Bruker heller den ekstra energien på kjøkkenet. Dette, mine...

Frukt

I vår lille hage har vi tre sorter frukt. Plommer, rips og FERSKEN! (Hagen er litt av en byggeplass i det vi er i ferd med å sluttføre terrasseprosjektet for sommeren) En interessert bloggleser...

Møllerens Oreokake

Du har kanskje sett den i butikken? Og lurt på om den er noe tess? Vel, jeg kan og vil med glede fortelle det i klare ordlag at Møllerens Oreokake er langt i fra å være noe tess! Den er det stør...

Lavkarbo på Arkaden

Kom over en liten og ny kafé på Arkaden i dag.Interiør og mat i ett! Jeg følte meg crazy, og bestilte lavkarbo-sandwich.Smakte fortreffelig!!Bildet over her lar seg ikke forklare. Det må nok bare o...

Heldig

Veldig heldig. Og det beste med måltidet er at det nytes usminket, uten brystholder og med bare slafsebukse nedentil.

Ferdamat

De av dere som har fulgt meg og min lille dagbok på nett husker at jeg var riiiiimelig irritert over maten som ble servert ombord Fjord1. Etter at jeg sluttet å pendle sist sommer har oppdateringen...

Charles & meg

Lunsj i dag!Og til dessert: kaffe mocca med dobbel sjokolade!!Et lite stykke hverdagshimmel!

Chow Chow - ikke bare en hund

Se på disse ingrediensene! Svin, karri, banan, epler, ingefær, ananas, sopp, løk, paprika. Går det ann å lage noe som helst av dette? Tja... Du kan jo for eksempel lage en syttitalls-slager! Cho...

Knekkebrød til å bli sprø av

- og det har sin enkle forklaring. Den får du under her. Først kan du kikke litt på deigen. Den har jeg laget HELT selv! Jeg har laget knekkebrød fire ganger tidligere. Fra bunnen av. De har ...

6 retter og meg

Her er to par som jeg elsker: Og en nanny som leverte varene! Hey Kathy! Noen hverdagskvelder har litt mye av mer, som den i går. Her fra baren på Stavangeren. Rune, jobber i TV Vest, ...

Jeg kan også...

være KREISI og fylle pannekakene mine med kjøttsaus!Brette sammen, revet ost på toppen.Det søte i pannekaken leker med det salte i kjøttsausen og skaper barneselskap i munnen! Heretter skal jeg eks...

Lunch varité

Noen matpakker er til å grine av. Konservative. Kjedelige. TRISTE.Andre er, bokstavelig talt, til å spise opp! Spennende. Innholdsrike. LYKKELIGE.Jeg vet ikke hva som er i ferd med å skje, men jeg ...

Grønnsaksmuffins: spennende tilbehør!

Her er grønnsaksmuffinsene FØR de går i ovnen. Ble tilbehør til dagens skinkebiff, sammen med fløtestuet sopp. NAM! I handlekurven: 3 egg 1 dl broccoli 1 fedd hvitløk 1 dl fløte 75 gram ...

Grønnsaksmuffins

Disse var gode!Oppskrift kommer! Først må jeg bare leke masse, masse, MASSE med småtrollet som er så sinnsykt herlig i dag!!!

Kok rødbetene i appelsinjuice!

I går: rødbeter kokt i apppelsinjuice, servert med pannestekte kamskjell og bittesmå sprøstekt bacon. Salt, pepper og sitron to taste! Må ha igjen!Dessert: sukret rips fra hagen med "kan ikke ...

Hvit pizza

Fredagspizzaen i bygdeheimen ser vanligvis slik ut: Veldig god, men bygdefrua er ei som gjerne ønsker variasjon i hverdagen. På fredag disket jeg derfor opp med hvit pizza for første gann, og DE...

Lunsj på Færingen

Toppet med en fantastisk rabarbrakake, som ikke lot seg vente på for fotografen! Lunsjen i Os sin nye storstue smaker også godt, men jeg holder en knapp på middagen enn så lenge.

Råtne gulerøtter...

Ombord Fjord1 har de noe for enhver, selvom ikke alt holder mål hva gjelder kvalitet. I går kjøpte jeg en pose knaskerøtter, som jeg skulle tygge i bilen på vei mot Stavanger. MEN å stappe fingrene...

Har du prøvd

- å skjære kjøleskapkaldt smør med ostehøvel når du lager skillingsboller? Et triks jeg har lært av Geir Skeie og som funker UTMERKET!

Mektige peanøttkaker i juni

Fristelser... Grillings på terrassen i dag og sommervarme i Stegen. Digg! Kald tuborg til pølsene. Lukne peanøttkaker til kaffe`n. Det ble litt surrealistisk. Sommer ute. Lukt av julebakst inne....

Vi prøver igjen: omelett ombord MF Bergensfjord

Tenke seg til at bygdefrua og finingen i passasjersetet ble sjekket opp på kaien på Halhjem fredag! Vi var fjånge hattefrøkener. Der ligger nok forklaringen. Jeg venter spent på ny meny ombord ...

Bollet me!

En regntung søndag i Os med glimt av sol og opphold har bidratt til litt uteaktiviteter, men mest innekos i dag. Vilde i dyp, dyp konsentrasjon over en ny bok om "Lillesøster" som lærer seg å tisse...

Salma laks!

Innpakningen er tom, som den bør være. Salma laks er FOR god til å ligge i plast mer enn bare et par timer etter at den er kommet i hus. Garantert fersk, skinn- og benfri, produsert på et av verden...

Oslo girls

Etter møte med Fjord1 fikk jeg endelig kost meg med de beste jentene i Oslo. Middag på Olivia på Aker Brygge anbefales, men jentene mine får dere ikke. Men før mat: litt sightseeing. Klassisk tu...

Bedre mat ombord

Det går i ett i dag, men bloggen er i tankene. Jeg vet det er flere av dere som er interessert i å få høre litt mer om det som skjedde på første referansegruppemøte med Fjord1 i går. Her er hele gj...

Bestemors møre koteletter

Det beste fra kjøkkenet til bestemor er de fantastiske kjøttkakene hun smeller sammen, men det ultimalet er nok langstekte koteletter. Møre helt inn til beinet, akkompagnert av en brunsaus fra en a...

Stekeposesuksess!

Først en gladnyhet: vi har solgt tomten i Sollia! Det har gått trått, markedet er ikke stort for KONGEtomter i Os. Det var derfor et etterlengtet salg som gir fremtidige muligheter. Jippi! Etter...

Moliere i Bergen - mmmmmm!

Dette er en bakende jeg fint kan se mer av: På Moliere i Bergen kan du som er sjokoholiker boltre deg i egen avhengighet! I går satte jeg tennene i denne trelags sjokolademoussekaken (puh) med k...

Gammelt jern gir gode vafler

Et godt råd: ikke bytt ut vaffeljernet før det er ødelagt!!! Dette er flere tiår gammelt og fungerer optimalt. Skikkelig kvalitet går aldri av moten, og vaflene smaker viduuuuunderlig når de stekes...

Lag din egen rekesalat!

Er du en av dem som kjøper ferdiglaget rekesalat? Som feks denne? Hvorfor gjør du det egentlig??!! Ikke smaker de godt. Ikke er de billige. Ikke har de et rikt næringsinnhold. Ikke, ikke, IKKE!!...

Søndagsmuffins fra scratch

Vi er så bedagelige i Stegen i dag. Koser oss med film i halvtelt. Det er oss vel fortjent, eller - hvem er jeg som snakker på vegne av andre?!? Det er MEG vel fortjent, etter to dager med fest ...

Smoothie-hour

Hva er det som kan bringe frem et så digert glis hos ei så lita jente? Jo, det skal jeg fortelle deg. Et lite glass med rosa drikke og to sugerør i vårens farger pleier å hjelpe. Toåringen er...

Forføriske brownies

Det er ikke den ting litt brownies ikke kan fikse, og sammen med en deilig antiobiotikakur gjorde denne susen for vonde bihuler i dag. Jentungen var oppslukt i Mikke Mus på tv rett etter middag ...

Krydderkake som lindrer

I handlekurven: 4 kopper kefir 6 kopper hvetemel 4 kopper sukker 4 ts natron 6-8 ts kane 2 kopper smeltet smør På kjøkkenet: Bland natron ut i kefir, miks inn resten. Helles i bakepapirkled...

Pepperbiff på Capri

Etter snart to år som bygding hadde jeg, inntil i kveld, aldri spist mat på Capri. Capri er pizzaplass nummer 1 i Os. Osingene verner om pizzeriaen som om den var den reneste attraksjonen. Og det e...

Heldigvis ett år til neste gang...

Jeg har aldri planer om å faste, men hvert eneste år feirer jeg allikevel fastelaven med mine nærmeste. 2011 er intet unntak og i kveld har disse herlighetene: - blitt til kaloribomber delux ved...

Grove, sunne og SAFTIGE scones

Oppskriften fant jeg på "din mat" på Stavanger Aftenblad sine nettsider. Enkel og MEGET velsmakende. Sunt, saftig og steike enkelt. I handlekurven: 4 dl lettkokte havregryn 3 dl kokende vann (få...

Viva la Mexico - piestyle!

Retten kalles for "mexepai" og er hentet fra en rekke nettsider. ALLE har denne i sin oppskriftsbase: matprat, meny, opplysningskontoret for egg og hvitt kjøtt. Nå også å finne på bygdebloggen, men...

Gjør et mektig matkupp!

Torsdag denne uken startet det store mammutsalget i landets bokhandlere. Og selvom nrk melder at interessen faller blant folk flest er det fritt fram for å gjøre gode kupp på lesestoff fra a til å....

Den beste sjokoladekaken

Denne er den reneste sjokoladedrømmen. Saftig, kraftig og vanvittig god. Som brownies, bare med mer dybde og personlighet. Den ble laget i går kveld og blir bare bedre av å stå kaldt i et par dø...

Lunsjstopp nummer én!

I Stavanger har jeg flere favoritter når det gjelder spisested, men den som kanskje står meg aller nærmest når jeg en og annen gang vil feire livet på jobb i TV Vest er Déjá Vu på Magasin Blaa. Fri...

Oh how I love Olivia

La meg først få det nedskrevet: dette er ikke en matblogg og bildene her inne er absolutt ikke av den beste kvalitet. Jeg føler allikevel for å dele mine kulinariske opplevelser med dere, det være ...

Representative smaksløker

Ah! Storbyen! Herlig pulserende, deilig hektisk. Jeg er i Oslo i helgen for å feire kjærligheten mellom Bettine og Sveinung. I morgen skal de gi hverandre sitt JAAAAA og i mellomtiden får jeg tid t...

Komletorsdag på Flåten

Det er det samme over hele Vestlandet hver torsdag. Folk går mann av huse og tråler ned kafeteriar og bistroer med et mål for ganen: å sluke i seg komle med salt kjøtt. Vestlendinger som flytter ti...

Første rad på "Black Swan"

Kino! Det er ikke hverdagskost for undertegnede. Mye på grunn av manglende lerretinteresse. Jeg er en sucker etter psykologiske thrillere. "Black Swan" bare MÅTTE jeg få med meg i stor skala. Jeg ...

Frøken testpanel

Bloggen er blitt mitt tidsfordriv nummer én. En hobby jeg alltid har ønsket meg og som jeg nå, tidvis lidenskapelig, er opptatt med. Som pendler fra Os til Stavanger har jeg ofte lidd meg gjennom ...

Kruttsterk tirsdag med chili con carne

Chili con carne er en gryte som er så enkel å lage at til og med Vilde på to år må få æren av å ha mekket sammen middagen denne tirsdagen. Gryten blir ofte tatt for å være en meksikansk rett, men e...

Åtte luftige indere

Åtte små indere lå og koste seg under et kjøkkenhåndkle på kjøkkenbenken i Stegen i dag. Etter tredve minutter i himmelen ble de en etter en mørbanket. Stakkars inderene mine... Som om en omg...

Knekkebrød som knaser

I handlekurven: 4 dl havregryn 4 dl sammalt grov rug 1 dl sesamfrø 1 dl linfrø 2 dl solsikkekjerner 1 ts salt 7 dl vann På kjøkkenet: Bland sammen (hold igjen litt på vannet og spe på hvis...

En litt sunnere gulrotkake med appelsinglasur

I dag prøvde jeg en oppskrift på gulrotkake fra fjorårets slankemarathon med Extravaganza. Den har holdt hus, oppskriften altså, bakerst i en perm som nå svømmer over av "ting jeg må lage før jeg b...

Porøse sjokoladekjeks til jul

De kalles visstnok hyttekjeks og minner mistenkelig på marylandcookies, men med kokesjokolade fra Freia og mandler til perfeksjon så er disse norske nok til at de kan inngå i julebaksten. Synes jeg...

Du SKAL bake kakemenn...

Førjulskos. Finnes det et vakrere ord? Jeg fylles med en sann glede og ren kjærlighet for julen i disse dager. Kontrastene til livet i byen kunne ikke vært større. I dag startet dagen med disse små...

Anbefaler: Madklubben!

Ligger i Store Kongensgade 66 i København. Rustikke serveringsbrett, moderne lokaler, jysla godt brød. Et manifest jeg kan leve med. En hummersuppe til å dø for. Saltet laks som smelter på tu...

Ny bloggserie!

I denne bloggserien vil Veronica Simoné Fjeld, matelsker, blogger, tv-reporter og småbarnsmamma, snakke om eller vise frem ting en helst ikke bør på et kjøkken mens man lager mat.Dette er første ep...

Fjord 1 endrer menyen - BLOGGEN sin fortjeneste???

Åh herligalondon for en KNALL start på dagen!! Fjord 1 skriver i en pressemelding at de skal endre varm-mat tilbudet på fergene sine og DETTE, folkens, er intet mindre enn en våt drøm som går i opp...

Mektig kyllingsuppe

Denne suppen MÅ være verdens beste kyllingsuppe! I handlekurven: 2 gulerøtter 1 paprika 1 løk 2 epler (skrelte) 2 bokser hakkede tomater 2 ss smør 1 ss karri 2 (+) terninger grønnsaksbul...

Chocolate Chip Cookies til jul

Jeg fant oppskriften til disse amerikanske kjeksene i grillkongen Craig Whitson sin kokebok "Far heter Daddy". U S og A over hele linja. Jeg brukte nonstop i for å gi det hele et litt norskere preg...

Søndagsbuffet på Kafé Ole B

Søndagsmiddagen ble inntatt på Kafé Ole B i dag, etter flere anbefalinger fra osinger som har gjort det samme. Spiseplassen ligger flott til påBuena Kai i Lysefjorden. Koselig! Lyst inventar....

Biff med hjemmelaget pommes frites og bearnaisesaus

Så enkelt, så vanlig, så godt! Så deilig, så rent, så smakfullt! Så takknemlig. For husbonden. Som lager mat fra bunnen av. Entrecote med ristet hvitløk, fire oster og frisk basilikum på toppen....

Cæsarsalat med serrano og kylling

NAM! Dette er kanskje den eneste gangen jeg kommer til å angre på at jeg valgte å ta bilde med iphone appen "hipstamatic". Cæsarsalaten ser jo så grell ut!! Men den så helt nyyydelig ut og var e...

Tap(å meg) as!!!

Jeg ELSKER tapas. Forguder det! Sitte lenge rundt bordet. Drikke rødvin. Spise ost, sopp, kjøttboller, skinke, asparges, scampi, kylling, paprika, blåskjell, kamskjell - akkurat slik som dette:I Be...

Komlemage over Monki-bukse...

Takk, PK og dere andre for godkomlelunsjen på Jæren Hotell i dag. Jeg synes imidlertid at dere kunne ha varslet meg om komlemagen jeg nå sliter med...FØRETTERDet blir lenge til neste komlelunsj på ...

Saltbakt laks

Eyvind Hellstrøm og jeg er gode venner. Bestevenner faktisk, men ikke av den sorten som du hører på P3 om dagen... Makan til talentløst radioprogram har jeg aldri vært borti! ANYWAY! Jeg faller gje...

Aloha! I´m THIRSTY!!

- eller thirty... For det var det som var anledningen for gårsdagens festiviteter. En dobbel tredveårsdag, for to av husbondens vakre venninner. Lena var en av dem!Sweet from Hell -Cointreau, Fresh...

Legen, legen...

- eg har så vondt i ein ..... negl!!!Hypokonder? Neppe. Bare litt uheldig om dagen? Kanskje. Kneet er bedre. Hip hop hurraaaay! Men noe verre har dukket opp... Det er ingenting som er verre og mer ...

Jentelunsj i bygdo og svar fra Fjord1

Det var tomt på Peppes i Os klokken halv elleve i dag. Mer privatliv enn dette på en restaurant skal du lete lenge etter.Jeg hadde planlagt en mor-datter-lunsj med toåringen og fikk juice i glass m...

Simoné gir seg ikke!

Jeg har blogget om det tidligere; den begredelige maten som er å få kjøpt på gassferjene mellom Stavanger og Bergen. Ofte står jeg der, foran matfatet, sulten og sliten. Hektiske dager i Stavanger ...

Foie Gras - fandens verk...

Det var swung over bygdefrua her om dagen, da hun var invitert ut på fem-retters i en av Hellstrøms bergenske restaurantfavoritter. Destinasjon "Potetkjelleren", tirsdags kveld. Laber bri...

Simoné tester lasagne-kit

Jeg tviler på at Hellstrøm hadde gitt meg tommel opp for det jeg er i ferd med å skrive nå, men han hadde i alle fall smilt over at jeg bruker tomater flybårne fra Hellas i salaten min:Ved et par t...

"Kan ikke la meg være"

Sommer er høytid for desserter med bær som hovedingrediens. I kveld har vi kost oss med grillmat - IGJEN! Med sukrede rips og "kan ikke la meg være" til dessert så ble dagens middag til e...

Indisk overraskelse til en over femti!

Vi skulle egentlig ha vært i en leilighet i Kristiansand i kveld, men er godt innkvartert hos far og co på Lura. Gamlefar feirer 56 år i dag og et realt overraskelsesbesøk var årets bursdagsgave fr...

Dyr og dårlig mat hos Pers!

Nå er jo ikke akkurat jeg en matkritiker som det oser tyngde av, men jeg har da smaksløker og vet når det jeg får servert smaker eller ikke. Hos Pers i Gol lover de familiemorro over hele linja. De...

Tone Damlis protein-pannekaker

Ja, jeg kjeder meg. Nå har jeg slått ihjel en time på å kikke innom alle mulige blogger. Alt fra toppbloggere, til små samfunnsblogger og litt vg-blogger. På en av kjendisbloggene fant jeg en oppsk...

It`s carbonara time!

Jamie Oliver kan ikke sies å være GODT BRUKT er i heimen, men noen ganger smeller vi til med mat fra en lespende og britisk kokk. Sånn som i går, da husbonden laget carbonara av fersk spaghetti, me...

Fjord1 svarer på mail!

Mat. Det er noe vi alle engasjerer oss i. Det være seg god, dårlig, rask, avansert, billig eller dyr mat. Jeg er i dialog med Fjord1 over mail. Les siste innlegg hvis du ikke har fått med deg "...

Svar fra Fjord1

Kanskje hjelper det å si ifra? Jeg har i alle fall fått svar på mail som ble sendt sent i går kveld. Det liker jeg:Takk for at du sier i fra. Skal sjekke hva som kan gjøres da kundetilfredshet gene...

Simoné spiser DRITT på fergen!

Nå ORKER jeg ikke å holde mye mer inne lenger! Det er rett og slett URIMELIG at det ikke går ann å få seg et realt måltid på fergen over Bjørnefjorden. "La nå bare være å kjøpe mat ombord da&q...

Simonés våte epledrøm...

Det er ingenting skittent med Simonés våte epledrøm, den er bare veldig, veldig god og dynket i varm sukker og kanel. Hvordan spør du? Og svaret er så enkelt, så enkelt!I handlekurven:1 pk toro kak...

Det var en gang ei rekebu...

Reker. Krabbe. Klør.Kokte egg. Løk.Hvitt kjøtt. Hvitt brød. Hvitløks-majones. Hvit vin. Alle ingredienser til en kveld fylt med sommerstemning. Og i Os kan du få tak i ferske reker og krabbe fra bu...

SOAKED CHOCOLATE CAKE

- denne kaken skriver jeg lite om, ord kan nemlig ikke beskrive hvor ufattelig god den er! Det eneste jeg drister meg til å skrive er at jeg velger denne foran en lakendans i bygdo, ANYTIME...Bilde...

PizzaPARTY!

"Det er torsdag! Det er TORSDAG!! Jeg må lage pizza og invitere de av jentene i familien på mors-side som finnes i Stavanger!!!"Sånn startet pizzaparty`et denne kvelden. Tante Mona, mamma...

Kjøpesentermat!

Hvorfor skal det være så inni helsikens vanskelig å få seg et skikkelig måltid middag på et kjøpesenter? Halvfabrikata, micro og dvassent mineralvann... Jeg er så lei at jeg snart smører nistepakke...

Vit hva du spiser!

I Stegen spiser vi ikke "koteletter" eller "indrefilét" - vi spiser GRIS eller OKSE eller SAU! Sånt får man et nærere forhold til dyret vi eter og kommer sågar litt tettere innp...

Baked alaska - et svennestykke på grillen!

Det heter seg at dersom du klarer å lage desserten kalt "Baked Alaska" på grillen, ja så kan du kalle deg selv en ekte grillmester. Så, hvis du skyr utfordringer og er fornøyd med å serve...

En toast med snert i!

Noen ganger er en taost til kvelds alt du trenger for å sovne lykkelig. Husbonden disket i kveld opp med denne, laget av proteinrikt brød, skinke, pepperoni, ost, tomat og friske urter. Sleng på et...

Festkake med marengs

Med festlig hilsen fra svigermor; her kommer oppskrift på "Verdens beste", "Festkake med marengs" eller "Kvæfjordkake" som den egentlig heter. Den ble oppdatert litt i...

Simoné spiser gresshopper!

I Afrika er gresshopper for snack å regne. Ferskvare og stekt i sitt eget fett. Slik ser de ut før de fortæres:Disse er faktisk flybårne fra Nyenga. Det var på fest i går at jeg testet denne formen...

Kjøkkeninspirasjon!

Vi har et lite, men koselig kjøkken i Stegen. Med friske urter på plass så kommer inspirasjonen til bygdekona som julekvelden på kjerringa!I taket over kjøkkenbordet henger en uro fra Kreta. Den er...

Timianbakt torsk med bacon og ertepuré

Det blir en fargerik start på uken i Stegen. Sjokkgrønt tilbehør til denne fiskeretten gjør sitt til at festen kan fortsette på en mandag. SE hvor deilig denne torskemiddagen ser ut!Det er bare å l...

Mørklagt og stressende coleslaw!

Jeg er velsignet med et barn som er glad i sove om morgenen. I alle fall om vinteren. Nå når fuglene våkner med fuglekvitter er det ikke fullt så gjevt å sove til halv ti lenger... Halv åtte er bli...

Saftige påskekake, dynket med appelsin

Skjærtorsdag bærer det avsted til påskefjellet og der har jeg tenkt å tilbringe størsteparten av tiden på det kooooselige hyttekjøkkenet. Jeg har lenge hatt avstandsforhold til gassovnen der, men j...

TAPAS - inspirasjon!

Fun fact:Ordet TAPAS stammer fra det spanske ordet tapar som betyr å dekke over.Opprinnelig plasserte man en liten brødskive over sherryglassene for å forhindre fluer, men senere ble det også plass...

Bloggernes favoritt: Oreokake!

INGEN annen kake overgår denne når det kommer til popularitet hos kakefrelste bloggere. Det skulle vise seg at kaken i seg selv vanskelig lar seg overgå av andre når det kommer til smak også. Her e...

Laks i ovn med honning og sesamfrø

Laks sto på menyen i Stegen i dag, men hva skulle jeg gjøre med den?? Jeg hadde lyst til å prøve noe nytt og tente med en gang jeg fant en oppskrift som ER SÅ ENKEL at selv spebarn kunne klart å la...

Rubys lasagne ala Simoné

Elsker du lasagne, men er litt bevisst på karboinntak? Her kommer drømmeoppskriften din! Denne lasagnen er laget nesten som på vanlig vis, men uten pastaplater. De er byttet ut med deilig squash og...
hits