På ferie med svigers; kan det gå?

Jeg er en uke på ferie med svigerfar og bonus-svigermor.

Vi sover i samme leilighet, spiser sammen, vasker klær sammen, rydder på kjøkkenet sammen. I grunn gjør vi det meste sammen. Er ikke det litt slitsomt da?

De fleste vil tenke det. Og for mange vil det nok være behov for å svelge en del kameler i løpet av ferien. For min del er ferie med svigers herlig! Skuldrene nede. Ungene elsker det!

Det viktigste før en skal feriere sammen med svigers er kanskje å finne ut av de ulike forventningene i gjengen. Forventer svigerdatter mye hjelp med ungene? Ønsker svigerfar mye tid for seg selv? Når skal lyset slukkes? Hvor mange illeluktende oster kan vi ha i kjøleskapet? Hvem sin vin drikker vi nå?

Kjemi er selvsagt nøkkelen her. Nå har jeg vært svigerdatter i tolv år! Litt må en klare å plukke opp av svigerfar sine rutiner og ønsker på disse årene.

Det er en fryd å feriere med disse to.

Bonus-svigermor er en racer på pruting og tar i tillegg flotte bilder av ungene. Konge!

De er akkurat passe tilstede i familielivet "mitt". Sporty, impulsive, kjærlige. Skuldrene mine er så langt nede som mulig.

Og når jeg spør de om hvordan det er for dem å feriere med svigerdatter, så smiler de litt...

Du sover jo ganske lenge.

Du er flink til å slappe av på stranda.

Du er som regel på do når regningen skal betales.

Du liker godt å bli servert brød fra bakeren på morgenen.

Også er det hyggelig at du står og prater (les:blogger) med oss når vi tar ut av oppvaskmaskinen, eller henger opp klær...

Jeg tror de liker meg...

#svigers #ferie #familie

For video av min flotte svigerfamilie, følg meg på snapchat: veronicasimone

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits