Lange lokker AV

I dag er den store frisørdagen for den kommende tobarnsmammaen. Jeg er ikke videre forfengelig (hæ?), men tenker at det er digg med en manke fri for gråe hår før moroa med våkenetter, gråtetokter og bleieskift setter i gang. Det siste halve året har jeg svevd rundt med extensions fra Papillon Frisør Extensions, som holder til på Bikubå i Hillevåg, Stavanger. Tidligere i dag var jeg i stolen for å fjerne punktene. Grugleding. Hvordan ser håret mitt ut under der?? Slik!

Crazy Eyes (ikke til sammenligning med hun i Orange is the new Black...)! Jeg er happy! Håret mitt ser ikke ut til å ha tatt skade av det pålimte håret, så nå har jeg endelig fått litt lengde på det som jeg har fått tildelt fra naturen sin side. Det er jo ikke veldig lenge siden jeg var helt kort!

Veldig kjekt at det er mulig å endre image på en-to-tre!

Så, om ikke lenge er jeg i frisørstolen igjen. Farge vekk de grå og stusse litt på det som dukket opp fra under extension-håret. Kanskje jeg skal be om å ramme inn mammatrynet litt? JEY! Permisjonslivet er akkurat så digg som det skal være i starten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits