Anbefaler: gravidmassasje

I dag har jeg hatt en helt fabelaktig formiddag. Anne skal opp i eksamen som DOULA og trengte derfor gravide som ville la seg massere. Jeg var kjapp på labben da meldingen dukket opp på Facebook!

Og på benken over skulle jeg altså få lov til å skjemmes bort. Foreløpig driver Anne virksomheten hjemmefra. Absolutt ikke et minus. Rolig og behagelig stemning i et romslig og flott hus på Vaulen.

En DOULA er en privat fødselshjelper som tilbyr den gravide fysisk og mental støtte før, under og etter fødsel. I dag fikk jeg en ultra behagelig gravidmassasje med blomsteroljer. Lett berøring fra topp til tå. Anne var roen selv og Maia i magen lå stille under hele seansen. Mor slappet VIRKELIG av!

Fødselshjelper har i mange år vært populært i USA, og nå er dette blitt mer og mer vanlig i lille Norge. Forskning har vist at gravide som benytter seg av en doula føder raskere, bruker mindre smertelindring og har færre operative inngrep (keisersnitt, tang, vakum). Og relativt ny og snever forskning viser at en gravidmassasje får mor til å slappe av underveis, og får fornyet energi i ettertid!

Haha! Rene urkvinnen! Når timen var omme sukket jeg tungt. Kunne fint blitt liggende, men virkeligheten kaller. Her er jeg med Doula Anne.

Nå skal Anne snart opp i eksamen og etter den er hun av sjelden rase i Stavanger. Jeg anbefaler absolutt Anne til andre gravide!

Du kan ta kontakt via Facebook om du søker opp "DOULA ANNE svangerskapsterapeut og doula". Der ligger også telefonnummer. Lykke til med eksamen, Anne! Kan ikke forstå annet enn at dette går veien.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits