Stellebord: CHECK

Det nærmer seg termin med en voldsom fart, og frem til nå har jeg ligget ekstremt lavt i baby-utstyrsterrenget. I dag fikk jeg derimot litt fart på sakene. Vi har et lite bad, og på grunn av dette har jeg vridd hjernen et par ganger på jakt etter et passende stellebord. Til slutt kom jeg i mål, og i dag hentet jeg en pakke på posten.

Big Mama hadde null problem med å løfte den svære esken inn og ut av bilen. Innholdet er nemlig lett som en fjær. Et sammenleggbart stellebord i jentefarger it is!

Mykt og deilig og enkelt å brette ut. Under stellebordet skjuler det seg et badekar i myk plast, med slange for enkelt å kvitte seg med badevannet.

Og når jeg først var i gang fikk jeg handlet med meg noen babyartikler på dagligvaren. Hallooooo mammafugl, som bygger rede!

På innskriving på sykehuset fikk jeg beskjed om å kjøpe nettingtruser for å holde på plass de nattbindene du ser på bildet over her. SUS er nemlig i sparemodus, og det som for seks år siden ble kastet etter meg er nå noe jeg må gå til anskaffelse av selv. Tre stykk monster-truser for å holde bind på plass: check! Det er ikke mye Fotballfrue over det som til slutt havner i min fødebag. Det garanteres!

Noe av det som lille baby skal bruke får plass i praktiske lommer på siden av stellebordet.

Og disse sakene kan fint bli liggende, selv når stellebordet klappes sammen og ryddes vekk før neste stellerunde.

Praktisk og enkelt og behagelig for lille frø. Alt hva jeg behøver. Stellebordet kjøpte jeg på nett hos babycare.no. Link HER

2 kommentarer

Ida

04.06.2014 kl.20:50

Så herlig blogg! Ha en fin kveld<3

Bettine

05.06.2014 kl.10:29

Det nærmer seg <3

hyppa

06.06.2014 kl.18:29

Helt likt det jeg hadde til Simen for 30 år siden. KJEMPELURT. :)

Skriv en ny kommentar

hits