Havfiske og PT

I dag har vi hatt en helt vidunderlig flott dag på jobb. Sommerstudio på TV Vest tok i dag turen til vakre Tananger havn, og med fantastiske omgivelser og nydelig sommervær visste vi at vi hadde gjort et klokt valg. At de vi skulle treffe var så innidisoiti hyggelige ble en ren og skjær bonus. Odin gliser bak rattet på bobilen.

Jeg kan også!

Her ser du hvorfor gliset var på plass i dag.

Halleluja! ALT er så forbanna smuuuuud når været spiller på lag. Roar og Vigdis Sandvoll strålte om kapp med solen i dag, og var dagens intervjuobjekt i forbindelse med Tanangerfestivalen i havfiske som dras i gang i morgen.

Tanangerfestivalen var i sin tid opptakten til at havfiske ble populært i Norge og deler av Europa. Dette er en gjeng som med god grunn kan være stolte over at festivalen i dag har vokst seg stor og tiltrekker seg fiskere fra flere land. Fra og med i morgen og til og med søndag vil Tananger yre av fiskeglade menn og kvinner, som aller helst vil slå kloa i et gjevt sølvknurr-trofé. Kanskje blir det Roar?

Båtturen gikk strålende bra, og til slutt fikk vi også napp. En liten bonus av en fisk. Du kan se hvilken om du skrur på TV Vest i løpet av kvelden og får med deg kveldens Sommerstudio. Odin satte sjøbein og klarte på elegant vis å filme såpass stødig at til og med den minst båtvante kan hvile øynene på programmet uten å bli sjøsyk.

Dette var faktisk siste gang jeg jobbet sammen med Odin på lang, lang tid. Om to dager går jeg ut i mammapermisjon, og godeste Odin over her tar en velfortjent langhelg fra i dag av. TV Vest er en liten familie, så dryppende tårevått ble det ikke ved slutten av arbeidsdagen i dag. Jeg er sikker på jeg ser han om en fjorten dagers tid allikevel!

MEN at det nå nærmer seg mammaperm betyr også at noen løse tråder til dokumentarserien "Yummy Mummy" må på plass disse dagene. I dag fikk jeg tid til å hilse på det som blir min personlige trener i prosjektet. Etterhvert begynner jeg å blogge på egen Yummy-blogg, og der skal dere alle få hilse på gutten. Han er, foruten å være ekstremt dyktig og knall tøff, helt sinnsykt digg å hvile øynene på!!!! Hahaha! Snakk om å være gammel mø på snart nitti deilige mamma-kilo som etterhvert legger merke til alle slags absurditeter. Kanskje blir jeg så sjarmert at jeg løper en ekstra mil på mølla? Nja. Jeg heller mer mot tvilsomt enn kanskje, men det er jo lov til å håpe. 

Straks drypper det inn et innlegg med babyutstyr som jeg fikk kål på i dag. #bygger #rede

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits