Vaulen

Det er for godt til å være sant, og snart må vel disse sommerdagene ta slutt? Dagen i dag startet med vindusvask, plenklipping og trimming av hekken. Så brøt skylaget opp og solen forbarmet seg over Stavanger nok en gang. Mens syklistene i Tour des Fjords raste på veiene utenfor huset her satt jeg godt plassert på strandteppe på Vaulen. Jeg er så definitivt et sommerbarn!

De andre i selskapet kunne nyte musserende, mens hu mor drakk saft med sugerør. Det funker overraskende bra. Når solen står høyt oppe på himmelen og temperaturen er oppe på tyvetallet, så kan du servere meg det meste uten at det nykker i dansefoten. 

I morgen starter TV Vest opp med årets sesong av Sommerstudio. Jeg er programleder den første uken (som også blir min siste uke på jobb før permisjonslivet starter), og i morgen er planen at vi skal ta bobilen til Brusand camping. Det er visstnok stedet for bobil-folket, og jeg må dit for å få ett og annet tips til det som blir tidenes bobil-sommer på lokal-tv. Håper du følger med!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits