Magen min

Om ikke mange ukene er jeg blitt tobarns-mor, og på samme tid vil jeg bytte bloggadresse. På den nye bloggen vil jeg dele av tiden min som nybakt mamma, og i dag tok vi noen bilder av magen som skal brukes på bloggen. Ørjan Barrie Hennes, produsent i TV Vest, var flink fotograf. 


Poenget med bildene var at de satt sammen skulle stave ordet YUMMY MUMMY, og lerrete var intet mindre fabolous enn min egen mage. 36 uker på vei.

Så var vi i gang med bodypaint! Leppestift funker utmerket på store og stramme mager.

Da jeg våknet i dag hadde jeg tenkt at en sprittusj var det som måtte til på magen. Godt da at det finnes folk der ute som har et bedre hode enn det som er tilfellet hos den høygravide. Leppestift fjernes myyyyyye enklere fra vommen!

Så nå er jeg igjen skrift-fri på magen. Gleder meg til å se bildene satt sammen i en montasje. Håper du vil følge med etterhvert som jeg starter opp med ny blogg! En av samarbeidspartnerne til "Yummy Mummy" er et treningssenter du garantert kjenner til, og de har planer om å dra meg gjennom et helt sinnsykt antall treningstimer med personlig trener. Jeg prøver å tenke positivt... 

Ingen kommentarer

Kathrine TM

30.05.2014 kl.21:41

Du er kjempeflott!!! Lykke te :-)

Skriv en ny kommentar

hits