Kan du grille smågodt?

Det var et av spørsmålene vi stilte oss da vi i dag brettet opp grillermene og prøvde oss på fremtidens grillmat, sammen med morgendagens kokker. Som her, med to elever fra kokkelinjen ved Jåttå videregående skole.

Hun til venstre heter Sandra, hun i midten kjenner du jo og hun til høyre heter Hanne. De er MEGA interessert i grillmat (not) og har muskler som mannfolk.

Både Odin og jeg synes det er bra å utnytte arbeidskraften som ungdommen innehar så lenge den er inntakt. 

Under ser du jentene med noe av det som skulle havne på grillen. Ostepop på grillspyd for eksempel? Ja, hvorfor ikke!

Jeg vil ikke røpe for mye, men i dag fikk vi oss en og annen positiv grillopplevelse - og uten tvil noen overraskelser. Jentene var særs engasjerte.

Og stemningen var god da vi skulle grille smågodt! Hvordan det gikk med dette utvalget på spyd får du se i løpet av sommeren, i spalten "Kan det grilles?" som sendes hver tirsdag på TV Vest.

Men hva har skjedd her?

Svaret får du altså tirsdager i sommeren. Oppstart for spalten er allerede neste uke. Takk for en fin formiddag, Sandra og Hanne!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits