Yummy Mummy in the making

Titt tei! Maia Simoné vokser seg stor og sterk inne i verdens mørkeste og varmeste hule. 

Her skal hun bygge og bo i en drøy måned til, så er det på tide å slå seg løs på utsiden av magefettet. Magefettet ja. Det er definitivt der. Se hva jeg avsluttet lunsjen med i dag!

Jeg har så SINNsykt cravings på mørdeig!!! Det er helt genialt. Jeg eter, eser og gjør meg definitivt klar for tidenes dokumentarserie. I "Yummy Mummy" skal jeg utfordres på verst tenkelige måte (det er i alle fall sånn jeg ser det). Jeg skal inn i et trenings- og kostholdsregime som jeg i utgangspunktet ikke mener er direkte sunt (eller riktig) for en nybakt mamma. Alt for å vise hva som må til, hva en som mor må ofre for å oppnå et kroppsideal som stadig blir mer ekstremt. Æsj! Og hun her lille Maia skal være med på "moroa".

Jeg er utrent, lat og lykkelig - så hvorfor endre på tilværelsen? Det henger selvsagt tett sammen med engasjementet som blusset opp etter magebildet til Fotballfrue. Jeg lot meg rive med og synes debatten var uhyre interessant, så lenge den ikke foregikk på et nivå hvor ordlyden kretset rundt "sjalu tjukkaser" vs "flinke sprekinger". Debatten handlet for min del aldri om at det ikke skal være lov til å være stolt over en kropp som har krevd blod, svette og tårer, men at det er usunt at forbilder for unge i dag stadig skal fokusere på kropp. Nå skal jeg vise hva som faktisk må til for å oppnå det som andre viser frem som et glansbilde. Dønn ærlig, helt usminket og blottet for blyghet. Jeg håper det vil fungere som en kraftig injeksjon med realitetsdop. 

TV-opptakene starter for fullt i august, men den røde opptakslampen lyser nok allerede på sykehuset. "Yummy Mummy" har premiere på TV Vest ved starten av 2015, kommer på nett og vil sidestilles med en blogg som har oppstart allerede i juni (neste måned!!!). Ny bloggadresse følger. Gled eder!

7 kommentarer

Caroline

15.05.2014 kl.22:35

Dette blir en utfordring! Spennende!

veronica simoné

15.05.2014 kl.22:41

Caroline: Definitivt! Håper du følger med:)

Tine

15.05.2014 kl.23:00

Synes du er en yummy mummy nå jeg! Men gleder meg til å følge med! Heier på deg 😘

Sissel tønnesen

15.05.2014 kl.23:34

Du e den tøffaste damå eg vet om vero!👍👍😜 du face sanheten å vise den frem. Glede meg t å følge med. Syns det e viktig å få frem realiteten. GLEDE MEG😃👍👍👍

Bettine

16.05.2014 kl.10:45

Gleder meg! dette burde vises på riksdekkende tv! Jeg heier på deg Vero min <3

veronica simoné

16.05.2014 kl.11:40

Bettine: ENIG! Serien kommer på nett, så da kan også fine Oslo-jenter få se den. Love!

veronica simoné

16.05.2014 kl.11:41

Sissel tønnesen: Herlige deg! God 17.mai helg:)

veronica simoné

16.05.2014 kl.11:41

Tine: Jeg synes også jeg er en Yummy Mummy nå, men the show must go on:) Smask

Skriv en ny kommentar

hits