Yummy Mummy

Gravid i sjette måned. Halsbrann kureres med disse:

Jeg burde tatt turen innom apoteket og fått i meg en mikstur av et lite sukkerholdig slag, men disse smaker jo så GODT!

Det er i grunn mye vi som vordende mødre og nybakte mødre burde. Holde huset rent og pent, ha kontroll på mini sin garderobe, være vasket, ren og pen og kanskje aller helst bli kvitt babyvekten PRONTO!

I tillegg skal en i barseltiden slepe seg rundt på babysang, babysvømming, bibliotekstunder, åpen barnehage, barseltreff og trilletreff. Hvordan får vi egentlig tid til alt? Og hvor blir det av de rolige, daffe stundene med den lille?

Og ikke nok med det; hvordan forholder vi oss til presset om å være den fødte mor, klar for å ta familielivet med storm, iført høye hæler og sminket ansikt - alt kombinert med en deilig og vanvittig hverdag hvor underskudd av søvn er mors største trussel? Jeg spør fordi jeg rett etter fødsel i juni skal i gang med en ny dokumentarserie som tar for seg disse problemstillingene.

Serien har fått tittel "Yummy Mummy" og innholdet forøvrig kommer til å lekkes på blogg etterhvert. Hva synes du er mest utfordrende som barselmamma? Gad, som jeg grugleder meg til dette prosjektet!!

3 kommentarer

Guro Eriksen

27.03.2014 kl.09:40

Dette blir bra! Jeg gleder meg til den serien kommer :)

Charlotte

27.03.2014 kl.13:51

Jeg også :-)

veronica simoné

27.03.2014 kl.14:28

Guro Eriksen: Det blir mega spennende!!:)

veronica simoné

27.03.2014 kl.14:28

Charlotte: JIPPI!!

Skriv en ny kommentar

hits