Vil til Mars uten returmulighet

Mars One er navnet på prosjektet som har som formål å sende folk opp til Mars, la de bosette seg der og aldri komme tilbake til jorden. To nordmenn er nå med i kampen om å bli en del av vannviddet, og en av dem er nitten år gamle Robin fra Stavanger.

Han virker til å ha store sjangser i utvelgelsesprosessen. Nå skal han gjennom en fysisk test hos legen, så venter en ny runde med utvelgelse. Intervju med Robin ser du på TV Vest nå.

Onsdager er full studio-dag for meg på jobb. I Arena snakker vi om store og små saker. Som regel sentrert rundt det som folk flest er opptatt av. Av og til krydret med deilig innhold, som feks SJOKOLADE!!

Samtlige av sjokoladene på bildet er i følge undertegnede og flere i redaksjonen typiske "gamlis-sjokolader". Sånne som du finner i skuffene hos gamle tanter og besteforeldre. Simon Harmer var en av de som i kveld gumler sjokolade på tv. Han knakk av en liten del av TANNEN under seansen.

Han tar gamlis-begrepet til et nytt nivå, for å si det SÅNN! Synneva Erland var like blid som hun er glad i sjokolade.

Haha! HERLIG! Ellers fikk jeg hjelp fra en god kollega i studio i dag. Eirik Skagen er en av de mange tusen brukerne av kaffeavtalen til Statoil. Han tegner og forklarer hva som er så kritikkverdig med den nye kaffekoppen.

Nydelig! Variert jobbhverdag. Kjekt at jeg kan dele med dere. Det var ei som etterlyste aktivitet her inne. Ikke så lett for ei som ikke blogger om kaffe latte og frisøravtaler og alltid være like aktiv, men litt skal jeg klare. God onsdag!

Ingen kommentarer

martheeeee

15.01.2014 kl.20:49

For en super fin blogg du har! Det ga virkelig inspirasjon å stikke innom din blogg, bør gjøre det oftere, helst vær eneste dag. Du har virkelig en utrolig bra blogg. Stå på videre og lykke til!

Skriv en ny kommentar

hits