Mal kjøkkenflisene

Hvis du følger bloggen (who doesn't?), har du definitivt ikke glemt dette:Deler av kjøkkenet, pent dandert på gulvet... Fredag går inn i minneboken som KATASTROFE-dagen. Overskapene DUNDRET plutselig i bakken. Vi måtte brette opp ermene og kjøre oppussing "low-budget-style". Vekk skulle de hypermoderne flisene.


Og da kunne vi ha funnet frem meiselen (?) og lagt nye fliser og bla bla bla. MEN; hvorfor skulle vi? Når det enkleste er å MALE flisene.

Med oljemaling (du får visst ikke kjøpt ren oljemaling, men denne er det nærmeste du kommer) i farge tåkedis skulle det hele bli en suksess.

Først et strøk med heftgrunn. Liten rulle.


Etter to timers tørking kunne det første strøket med tåkedis komme på.

To timer etter det gikk jeg for andre strøk (på tross av at det er anbefalt åtte timers venting før nytt strøk), og over natten og etter jobb i dag var tredje strøk på.

FØR:

ETTER:

Dersom du enda ikke har skjønt det; ANBEFALES! Nye fliser på kjøkkenet til 700 kroner. Som inkluderer heftgrunn, maling, maskeringstape, rulle og pensel. Diggbart.

3 kommentarer

Cassandra Dahl Ueland

19.02.2013 kl.21:07

kjempe fint :)

jeg bare lurte på om du har en link til videoen fra dere filmet på l54, eller intervjuet (cassandra,andrea & jonny) hadde vært gøy å sett den på ny :)

veronica simoné

25.02.2013 kl.10:54

Cassandra Dahl Ueland: Hei:) Den ligger ikke på nett desverre. Noen godbiter må vi ha kun for tv:) Fin uke til deg!

Cassandra Dahl Ueland

25.02.2013 kl.15:07

haha okei ! :D

Skriv en ny kommentar

hits