Toppblogger

Jeg føler meg litt som en toppblogger om dagen. Dårlig samvittighet for at bloggen nedprioriteres. Abstinenser. Det går jo ikke mer enn 24 timer før dere spør meg om hva som skjer med bloggingen! Typsik toppblogger-opplevelser. Tror jeg.

Sannheten er at det skjer lite. Eller. Jeg har jo en ultra spennende jobb og treffer mer eller mindre fine folk hver dag i den sammenheng, men jeg blir litt lei av å blogge om baaaaaare jobbstuff. Så hvis jeg IKKE blogger jobb, da blir det mer.... mer..... sykling uten støttehjul, middagslaging, venninner på besøk, sofa og armkrok med min pendlende samboer. Jeg undrer meg om deeeet er så juicy?

I dag har jeg for eksempel booket inn gjester til morgendagens sending på TV Vest; "Jakten-Anders" og "Idol-Kjartan". Til kveldens sending gjorde jeg intervju med direktøren i Kolumbus, og ellers laget en plan for reportasjearbeid videre i uken. Etter jobb (og før barnehagehenting) fikk jeg tid til en samtale med en treningsveileder på SIS Sportssenter. Det er fryktelig vanskelig å få inn nok mosjon i hverdagen som alenemamma, og helgetrening er ikke helt meg. Så nå skal vi få sving på det med et tilpasset opplegg. Tror jeg.

Deretter bar det i barnehagen for å plukke opp en stykk trøtt fireåring. Mandagen er tydelig her. Hun maste på snop lenge før vi hadde satt oss i bilen. Mercy! Potetstappe, pølser og hjemmelaget brun saus havnet på tallerken i fei, og nå sitter jeg her og skriver til dere mens Vilde fra tid til annen krever oppmerksomhet.

Og som verre er tror jeg at jeg har satt fast noe pølseskinn i tennene!!

Bra. Jeg føler jeg har levert. På toppblogger-nivå. Lover like bra innhold for fremtiden.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits