Etiopisk cowboy

Ha! Hadde ikke det vært noe? Vi har vært rundt omkring og gjort opptak til morgendagens «Helg» på TV Vest. Torsdag er en av de beste dagene (som om det gikk ann å skille dem fra hverandre) på jobb. Jeg eeeeeeeeeeeeeeeeelsker å snakke med folk på gata, og det er en stor del av tanken bak programmet. Å finne ut av hva "vanlige folk" bruker helgen til. Disse to skal på cowboyfest!

Store deler av helgen står for mange i western-stilen sitt tegn. Det blir cowboyfest i Vågen fredag og lørdag, med egg og bacon, bønner og burger både sent og tidlig. Live musikk med lokale countryartister, og til slutt SELVESTE Brad Paisley LIVE i DNB Arena. "Selveste". Jeg ante ikke hvem denne LEKKERBISKEN var før jeg ble gjort oppmerksom på at jeg skulle på konsert. Nå er det det eneste jeg hører på for tiden.

I dag fikk jeg lurt til meg et lite nuss med countrystjernen.... I LOVE MY LIFE!

Og etter litt klinings tok vi turen til Etiopia!

Gådjå Etiopiske Restaurant åpnet for fire måneder siden i Brødregata i Stavanger. Autentisk etiopisk mat, uten bestikk og med masse krydder. Fantastisk! I spalten «Spisa» som sendes i «Helg» er det denne gang duket for ekte afrikansk kulinari. Jeg svever. Mørt kjøtt, spennende smakssammensetninger, fantastisk atmosfære og spisegjester som MATER hverandre. Jeg fikk mate pappa. Dette er en familierestaurant. Og jeg kommer tilbake. Garantert.

«Helg» sendes på TV Vest hele helgen og første gang i sendingen som starter fredag kl 1730.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits