Movember

Helt ærlig? Jeg er litt misunnelig på gutta som har sin "Movember". Tenk å engasjere seg så synlig!! Rosa sløyfer er vel og bra det, men det er noe offer-aktig rundt det å anlegge en dønn ærlig mustasj i løpet av en måned. Jeg liker det. Disse to er med! Her fra dag én.

Sportsreporter Eirik til venstre og selger Rune til høyre. Er de ikke fiiiiiine vel?!? Spørs om de er like hotte i slutten av november... Tommy vil uansett være like hot!

Torsdag er opptaksdag for programmet "Helg". Tommy er fotograf og redigerer. Jeg bare gjør meg til foran kamera. I dag var vi blant annet på Fisketorget i Stavanger.

Fisketorget fikk sin renessanse da en av landets beste kokker bestemte seg for å reåpne plassen som torg OG restaurant. Besøket varierer selvsagt. I dag var det rolig rett etter åpning kl 11, men så kom det et par i løpet av en halv time. Pytt i panne med klippfisk og Kvitsøykomle var noe av det som gikk ut av kjøkkenet. Du kan se om det frister på TV Vest fra i morgen kl 1730.

Vi besøker spisesteder over hele fylket hver uke denne vinteren. Hvis det er et sted du er nysgjerrig på og/eller et du synes vi bør besøke av ulike grunner, så kan du tipse meg her eller sende en mail på veronica@tvvest.no.

Etter en liten time med fiskene hadde vi en date med disse:

Sandnes byr på hårmesse for interesserte lørdag og søndag. Kathrine Sørland er konferansier, og i dag fungerte frisørene som modeller.

Alt for å feste bilder til helgeinformasjonen. Se Helg i morgen, og få med deg babyer på Bond-kino i kveld. Alltid "någe som skjer" på TV Vest. Som er best. Ingen protest.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits