Dostatus: TV VEST

En av kategoriene på denne bloggen er ekte doliv, og så langt som jeg kan forstå er dette en av de mest populære bidragene fra min side her inne på den sosiale nettverden. Det er da med lett forelsket hjerte at jeg kan meddele at jeg nå trapper opp igjen aktiviteten med dassblogging. I dag skal jeg ta for meg et dass jeg bruker MYE tid på, nemlig det som befinner seg på jobb!

TV Vest har redaksjonslokaler og studio i Lervigsveien 16 i Stavanger Øst. Vi har nymotens kontormøbler og verdens fineste tvstudio, men deler av interiøret som dør og lister er litt gammaldags. Så som døren inn til damedoen (og herredoen som du vil se). Videre er toalettet av særdeles tradisjonell standard. Vannvittig kjedelig, men meget anvendelig.

Hårspray er et must for den som skal på teve. Såpebeholderen som står ved siden av er for stor for dispenseren, så da står den likesågodt plassert på vasken. Irri.

Et lite forsøk har det blitt gjort for å sprite litt opp på jobbdassen. Som eksemplifiseres ved disse telysholderene.


Og på gulvet står to rekvisitter fra realityserien "Slaget i Hafrsfjord", det eneste som vitner om at dette er en mega spennende tvdass.

Ingen knagg inne på do, som normalt bidrar til tommel ned her på bloggen. Men rett utenfor toalettet henger en lang knaggrekke, så her kan en absolutt unngå at både jakke og veske berøres av skitten dassgulv.

Og selvom jeg elsker jobben min og lokalene vi holder til i så må jeg være ærlig nok til å skrive at jeg kunne ønske jeg (eller noen andre) hadde hatt tid til å sprite opp jentedassen litt. Derav dette litt krampeaktige selvportrettet i dass-speilet.

Vi må ta oss kort tid til å gå innom herretoalettet også, som er mer brukt enn jentedassen. Vi er nemlig flere menn enn kvinner i denne mellomstore bedriften, og på mannedoen er det VIKTIG at døren holdes lukket. Grunnen er åpenbar...

Interiør som hos damene.


Og over vasken henger en detaljert bruksanvisning for håndvask. Menn og teskjeer altså!

Jay Tee er det nyeste tilskuddet i TV Vest. Han fikk i oppdrag å slenge inn en tommel for dassopplevelsen på sin nye arbeidsplass. Tommelen gikk, helt riktig, litt på skrå.

Med en optimistisk vri oppover. Det er en kjent sak i alle toalettmiljø at ting bare kan bli bedre!

Tips til toalett som bloggen bør besøke mottas med takk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits