Imponert

Ærlig talt så vet jeg ikke helt hva jeg skal skrive om denne jenta. Sarah Louise Rung var funksjonsfrisk og aktiv. Elsket fjellet og tur i skog og mark. Startet med svømming som åtteåring. Blid og pågangsrik. Så ble hun operert i ryggen. En rutineoperasjon som skulle sørge for at hun ikke ville få plager med ryggen for fremtiden. Da gikk det galt. Og da Sarah Louise i 2008 våknet opp etter operasjonen kunne hun ikke lenger bevege bena.

....

I dag er hun Paralympisk mester. Dronningen av London 2012! Hun har kjempet seg frem til halvparten av Norges medaljefangst under dette mesterskapet. To gull og to sølv. Hun er funksjonshemmet, og fremdeles blid og pågangsrik.

Hun er kveldens gjest på TV Vest. Med en enorm utstårling. Setter ting i perspektiv. Medaljene hun bærer på er et håndfast bevis på at alt er mulig, men de vil aldri være like synlige som det faktum at Sarah Louise er en fighter av en annen verden. Hun er imponerende.

Det tar litt tid før tankerekken stilner etter et intervju med personer som jenta på bildet. For mesteren er funksjonshemmingen blitt dagligdags, men Sarah Louise er langt i fra ordinær. Hun har mot alle odds blitt en bedre utgave av seg selv etter at ting gikk så fryktelig galt på operasjonsbordet.

Jeg har vært spent før møtet. Følelsesrik som jeg er. Høyt oppe. Ekstremt glad når jeg er glad. Ekstremt irritert når jeg er irritert. Uhyre trist når jeg er trist. I dag var jeg giret. Og armhulene like så. Svett.

Blusen er fra Lindex og sikkert fin nok den, men herligalondon! Kan de ikke produsere noe som virker mindre som en svamp???

Se gjerne intervjuet med Sarah Louise Rung fra kl 1730 på TV Vest i kveld. Alle våre sendinger ligger på nett. www.tvvest.no

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits