Cleavage

Jeg har lest på diverse blogger at nytt treningstøy gir økt motivasjon. Det kan godt stemme. Denne utrigningen her er det jo ingenting i veien med!


På den andre siden; det er nok ikke toppen sin fortjeneste at jeg er drop dead sexy i denne lilla herligheten. Det kan vi nok tilegne den doble magen min! Som presser opp brystene heeeeeeelt opp til underleppen!!

Se der ja! Motivert.

4 kommentarer

Mari

09.08.2012 kl.20:47

Hei!

Ville bare fortelle deg at jeg elsker den positive energien bloggen din utstråler! Blir alltid i bedre humør hver gang jeg leser innleggene dine!

veronica simoné

09.08.2012 kl.21:48

Mari: Hei Mari! Det synes jeg var veldig hyggelig at du skrev:) Nå er jeg i supert humør, takket være deg. Karma. - Veronica:)

Anna17

13.08.2012 kl.00:20

Heihei Veronica :) vett at eg ikke har vært så aktiv å kommentert mye i det siste..men eg går altså lest kvert innlegg! :)

men her e du litt for strenge me dg selv hm? "Doble magen " e det bare du som ser. Alle seerene dine ser ei fantastisk flott, energisk, nysgjerrig, Smart, slank, super koselig &snill, og ikke minst ei moderne ung dama :-D konne nok fullt på med masse flerne positive ord om deg, men så e det jo slik at me får che se alle sidene dine på tv og bloggen vil eg tro ;) men et fantastisk menneske, det ser me :D fortsett framøve me sama gliset ront monnen. (Sko nesten t å avslutta me "gla i deg" men så kjenne eg dg jo che akkoratt :) men ein *stoor klem* kan ein alltids få :))

veronica simoné

14.08.2012 kl.14:25

Anna17: nå ler jeg godt, med hele hjertet - for denne kommentaren skal jeg virkelig ta vare på:) takk for veldig flotte ord! u made my day, week, month and year! stoor klem tilbake. glad i deg:)

Skriv en ny kommentar

hits