Premiere og Kristian Valen

Jippi! PREMIERE!!

Nærmere bestemt premiere på "Kjøpesenteret". Ny tvserie på TV Vest, den tredje serien jeg har fått lov til å produsere. Denne gang som sist sammen med fantastiske, og litt avmålte Ivan. 

Ikke alle kan være like begeistret for premiere som undertegnede, men seriøst?? LITT mer engasjement kunne jo Geggi ha vist i morgentimene i dag!

Pfft! Da er det mer liv i tuttene under. Deilige jentene!

Skjønt Mari Wedum har vel ikke et eneste rolig ben i kroppen. Sprek og fargerik. Som serien, synes jeg. Og for å gjøre premieredagen optimal kom denne karen inn, til stor begeistring for Ivan, som endelig våknet til.

I hendene bar han på en speiderkopp. Som jeg vant under vårsleppet til speiderene på søndag. Vi var fire stykker (4!!!) som hadde rett på alle ti postene. Vero, skikkelig speideremne!

Så, for å toppe en allerede deilig tirsdag, stakk Kristian Valen innom for å ønske meg lykke til med premieren i kveld. Han har, som alltid, ståltroen på unge Simoné. Tommel opp!

Første episode av "Kjøpesenteret" sendes hele kvelden og frem til kl 1730 i morgen, på TV Vest. Hele serien kommer også på nett. Det er bare å glede seg til resten! 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits