Programlederjobben

Her er jeg på jobb som programleder i TV Vest:

Og hvis du som leser trodde at livet som programleder (i lokal tv - tjohei) er glamorøst, ja så må jeg nok skuffe deg der. Mens de i de store rikskanalene har garderobe med make-up artister og stylister parat, er vi i verdens mest fantastiske lokaltv-stasjon beint nødt til å stelle oss selv før det røde lyset på kamera tennes. Helt greit det. Jeg ble lært opp fra barnsben å stelle meg hver morgen jeg.

Og mens de hos storebror har manusforfattere og researchere og avtalebookere, så må programlederen i TV Vest rett og slett ta tak i alt det der selv. Det resulterer i at jeg blir sittende i telefonen mellom opptak. Ofte gestikulerende.

Så kommer det noen ganger gjester inn i studio, som opptrer som ville høns. I TV2 og de blir disse underholdt av andre i staben mens programlederen får ro på seg til å gå over (et ferdigskrevet) manus. Sånn er det ikke her. Her er det jeg som står for underholdningen.

I de fleste tilfeller funker det jo ganske greit. Vi blir godt kjent før kameralyset tennes på nytt. Hvilket jeg skal være glad for.

Dårlig kjemi på tv kan slå begge veier, men kanskje oftest i negativ retning.

Programlederjobben i TV Vest er mye mer enn bare det du ser på skjermen. Digger jeg det? OH JESS!!!

2 kommentarer

Kristine

19.12.2011 kl.00:19

Håpe du e snillere med julekulene hjemma:) Du e stilige!!!

veronica simoné

20.12.2011 kl.18:17

Kristine: Julekulene hjemma får ver i fred te lille julaften, men så....:)

Skriv en ny kommentar

hits