Kjentfolk i Big Brother

De er ganske bleke i grunn, men dette er sånn ca førti vårruller stappet med grillet paprika marinert i honning og annet nam, nam!

De skal friteres til perfeksjon og dyppes i en blanding av søt chillisaus og rømme på fredag! Da skal jeg i nok en tredveårsdag. Denne gang håper jeg at jeg kan komme mer levende fra det enn hva som var tilfellet da jeg feiret voksenbursdag i hagen.

BLEKE er ingen beskrivelse jeg ville gitt noen av deltagerne i Big Brother 2011. Castingcrewet har gjort alt de kan for at vi skal klistre oss foran og inntil tvskjermen de neste 100 dagene.

Den yndige, jomfruelige - vestkantgutten - svigermors drøm - hun maskuline bifile - hun med botox i bare den ene siden av leppa - han med kjæreste - jærgutten med nervene - den frittalende nordlendingen - og siste, men ikke minst: meksikaneren som snakker stavangersk!!

Roberto! Jeg satt så fredelig og fint å rullet vårruller - og så ROBERTO!!! Damn! Nå MÅ jeg få med meg BB fremover. Meksikaneren med rettetangen var en av mine aller første venner som eventyrer på jobb i Walt Disney World, Florida. Han kan meget mulig bidra til å løfte taket i BB-huset. Must see!

Paradise Petter med tversoversløyfe, kledd i svenskefarger? Nope. Sommertid-Melby? For å fly inn litt kred til det hele? Tja. Hun er i alle fall rivende dyktig som programleder!

BB FEBER!

3 kommentarer

søsteren til Henriette

30.08.2011 kl.13:24

Eg som ikkje lige BB ein gong, "må" tom. sjå på d der, for d vise seg at me har slekt som e med....

veronica simoné

30.08.2011 kl.13:31

søsteren til Henriette: e det han herlige som va så flau?

søsteren til Henriette

30.08.2011 kl.14:46

Andreas Monge e vår slekting. Ein nydelige og grei gutt:-) Men eg spør meg jo.....koffer e han med på dette......jaja.........d e ikkje alt ei på førti ska forstå. Bare ikkje mine barn melde seg på dette galskabe......og nå må eg jo sjå på dette her.....uansett; heia Andreas!!!

Skriv en ny kommentar

hits