Hva er galt med meg?

Puh! For et slit!

Jeg har alltid vært en skippertakstudent. Vi lærer hele livet og i livets skole er jeg særdeles nysgjerrig. Det ender alltid opp i ett eller annet ubetydelig prosjekt. Sist ut er mine tredve dager med treningsdvd. 

I går, da jeg gjorde jumping jacks i stummende mørke kl 23.30 foran en liten mac-skjerm, slo det meg. Uansett hvordan jeg ser ut etter denne måneden med amerikanske Jillian Michaels vil jeg allikevel ikke være fornøyd. Etterhvert som jeg eldes vil jeg helt sikkert ønske å stramme opp her og der, meget mulig så langt opp som til ansiktet.

Dobbelhake, kalkun, ingen hake. Jeg vil nok mest sannsynlig tenke at et lite inngrep rundt kjevepartiet er en god investering. Hvem vet? Om tjue år er det kanskje dagligdags å trekke trynet bakover. 

Dessuten har jeg alltid ønsket meg mindre pupper. 

Mens det i dag er enklere og bare lage et ekstra par ut av magefettet...

Hva er det egentlig som er galt med meg??!

Kanskje er neste setning et tegn på at jeg har blitt voksen, at jeg har modnet som en goooood og fruktig vin. Sannheten er nemlig at jeg for lengst har sluttet å fundere på hva det er som er "galt" med meg selv.

De siste par årene har jeg klart å snu om på alt. Jeg leter ikke lenger etter feil. Jeg møter verden med selvsikkerhet og et åpent sinn, stort smil og levende blikk. Nå omfavner jeg alt det som IKKE er galt med meg! Jeg håper du tør å gjøre det samme.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits