Hva nå??

Først: er det ikke deilig når barna blir store nok til å hjelpe til hjemme??

Til og med oppvasken blir en lek! Tomat"suppe" anyone?

"Suppen" smakte ikke allverdens. Da var det godt å "havne utpå" med Odin på jobb i dag. Vi lunsjet på Mc Donald IGJEN! Forstår han godt. De andre reporterene bestiger Kilimanjaro og går seirende ut av 71grader Nord! Det er ikke mye junk å spore der. Da er det fint å jobbe med meg, tenker jeg!

Må alltid ha salt og pepper i ketchupskålene mine... 

Big Tasty sitter som ei kule! Det er over fire timer siden hamburgeren ble fortært, og jeg er fremdeles vemmelig mett. Det frister ikke en gang med "fingemat"!!!

Et forferdelig luksusproblem når jeg tenker på alle de sultrammede på Afrikas horn... Har du husket å sende avgårde litt kroner og øre? Jeg klarer ikke å la være, og har støttet litt og litt hver uke i en måned nå. Kanskje jeg heller bør bli katastrofe-fadder?

Og for å sette det hele i enda et perspektiv; hva gjør jeg nå med disse??Plommetreet i hagen henger med grenene, SÅ tungt er det blitt. Disse var de jeg rakk opp til i dag. Gode idéer til hva jeg kan gjøre med plommene mottas med takk!

4 kommentarer

roger rasmussen

18.08.2011 kl.18:22

syltetøy eller vin :)

kathy

18.08.2011 kl.18:34

plommesyltetøy til meg takk ;) ;) ;)

Det e vel klart te lørdag ! ;)

Søsteren til Henriette

18.08.2011 kl.21:00

Ta ut steinen, hiv litt sukker inni. Servèr med pisket krem. Er også veldig ok å fryse og bli servert gjennom vinteren. Sammen med pisket krem, selvsagt:-)

veronica simoné

18.08.2011 kl.21:59

Søsteren til Henriette: Mmmmmmmm! Takk for originalt tips:)

Skriv en ny kommentar

hits