Ny jobbhverdag

Short story: Etter at "gamle" TV Vest ble TVAftenbladet flyttet jeg på meg, og dro til Os med min kjære og vårt lille barn. Der skulle jeg søke jobblykke annet sted, men jobbjakten ble brått avsluttet. TVAftenbladet la ned. "Nye" TV Vest ble til og jeg ble ringt opp av kjære og gamle kollegaer. Ville jeg komme tilbake?!? OM JEG VILLE??? Det ble til at jeg startet pendling fra Os til Stavanger, og siden februar i fjor har jeg jobbet femti prosent i TV Vest. 

Nå er jeg tilbake i Stavanger og stoltere enn noen gang kan jeg endelig gå på jobb i kanalen jeg ALLTID har sett på, HVER DAG! Nå er jeg tiltredt i hundre prosent stilling og logoen brenner som aldri før, i hjertet mitt.

Jeg er så engasjert i jobben min at den nå er blitt en livsstil. Det har aldri vært en dag hvor jeg har tenkt at "Æææææsj! I dag GIDDER jeg bare ikke!" Så priviligert er jeg. Og for å være ærlig; jeg synes det er for mange der ute som IKKE tar sikte på å skape sin egen perfekte jobbhverdag. 

For min del har det kostet penger, tolmodighet og mye hjernevirksomhet før jeg kunne synke tilbake med et "endelig" om munnen. Svært sjelden kommer drømmer i jobblivet gratis, men det er da ingen grunn til å tro at de ikke er oppnåelige! Det liker jeg å tro at jeg er et bevis på.

Jeg håper at du er en av TV Vest sine mange seere. Og hvis så er tilfelle; TAKK for at DU gir meg sjansen til å jobbe med det som jeg i lang, lang tid bare drømte om:)2 kommentarer

Kinojenta

18.08.2011 kl.07:13

eg savne pengane t den popcornen du tog

18.08.2011 kl.15:28

haha!

Skriv en ny kommentar

hits