Rooooolig nå

Plutselig står søndagen stille. Kjæresten er på joggetur, lillemor i Stavanger med svigers. Huset er tomt, stille. Bare den svake duren av en full vaskemaskin får bryte tankerekken.

Dette har vært en elendig sommer hva gjelder været, men sommeren forøvrig har vært den travleste jeg kan huske. Nå roer jeg ned. Vi har flyttet inn, ryddet på plass. Tørket vekk arbeidsstøv. Og hønemor har blitt tredve. Det føles godt. 

I nesten to år pendlet jeg fra Os til Stavanger. Halvparten av den tiden var jeg vekke fra Vilde. Nå har jeg kysset jentungen god natt i fem uker i strekk. Det er enda en god følelse. Hjertet hopper over et slag av ren glede når jeg tenker på at dette er den nye hverdagen. 

I dag roer vi helt ned. Vi lager lunsj til noen av de beste støttespillerne der ute. Vi sier hade til noen og sees i morgen til andre. Det irriterende gliset over fjeset vil nok sitte i lang tid framover. Den eneste bekymringen jeg har er om jeg husker passordet på jobb i morgen... Og hvor er forresten nøkkelkortet??

GOD søndag fra bloggen.

2 kommentarer

dagens ungdom!

14.08.2011 kl.16:11

Dere unge har det alt for bekymringsløst og lett! Da jeg var ung, var det vanlig å være på sjøen ni måneder i slengen. Telefon fantes knapt og jeg såg den minste jentungen to ganger før hun stod til konfirmant! Nevner ikke storebror hennes en gang som vokste opp i trua av at postmannen var hans far! Stakkars gutt, for postmannen manglet mye på en krone og såg ut som om han hadde fått noen omganger med styggekjeppen! Nei dere skal ikke klage over litt pendling på vestlandet, du og mannen din!

14.08.2011 kl.17:32

hvem er det som klager? v

Skriv en ny kommentar

hits