Under 90 cm i Kongeparken

Dagbladet har nettopp gitt terningkast SEKS til Kongeparken, i en test av norske fornøyelsesparker. Why, you ask? Mye på grunn av et variert tilbud innen parkmat. Alle seksåringer får nå gratis inngang, mens de under nitti centimeter går gratis hele året.

Vilde er liten. Hun gikk inn uten å blakke mamsen. Fliiiinke jenta! Se!!

TV Vest logo!!! Samme som på storetåa. Epic! 

Vilde liker seg best på bakken. Så mens tante tok bob-banen gikk mor og datter til et litt mer smårollingvennlig område av parken. Gravemaskin! Suksess. Men dette kunne vi da gjort i sandkassen hjemme. Mor ville ha mer action! 

Dette var det nærmeste vi kom halsbrekkende karuseller i dag. Mamma synes det var mest underholdende å høre på jentene ved karusellspakene som SANG ved hver tur. Bæ, bæ lille lam! Hode, skulder, ken og tå! Dyrene i afrika! Den siste sang Vilde av full hals og mor måtte bistå. Det er tydeligvis ingen lett tekst å huske for sangglade parkansatte. Kanskje et surroundanlegg hadde vært noe?? 

Dagens mest besøkte attraksjon: hoppeputa!!!

Som også gav dagens beste blinkskudd! Terningkast seks, ja! Parken forøvrig imponerer nok ikke ei jente fra landet som har tilbrakt et helt år som ansatt i Walt Disney World, Florida. Det mest positive er kanskje at den kan oppleves på mindre enn tre timer... 

3 kommentarer

iselin

11.08.2011 kl.23:19

Eg måtte betale for minstemor i mai. Hu var akkurat 2 år og tørde ikke ta noe som helst, men vi har klippekort, for erle marie elsker kongeparken:)

veronica simoné

11.08.2011 kl.23:33

iselin: centimeterregelen kan gå begge veier ser eg... vilde hadde vært "gammel nok" til å ta karusellene, men som di va hu ikkje særlig høge i hatten. kp er nok mest for de fra fem og opp til fjorten. sånn ca:)

linneaee

12.08.2011 kl.00:01

det så kjempe koseligt ut :D

Skriv en ny kommentar

hits