Svanetrøbbel!

Etter et meeeeget vellykket besøk i ny barnehage dro vi på sykkeltur til Mosvannet i dag, hvor søte små ender skulle få sin etterlengtede formiddagsmat. Lite ender å spore. Svanefar og mor hadde dratt med seg ungene på Resturant Simoné, og gikk tydeligvis foran andre sultne spisegjester som stod i kø...

Snakk om frekkhet! Først danker de ut de bittesmå endene, så skremmer de livskiten av na mor!!! Jeg prøvde å holde roen, ville tross alt ikke at lillemor skulle kjenne på angsten, men svanemor i sær var ekstremt nærgående.

De stod og snuste, med nebbet nærmest OPPI fanget på oss. Vi hadde med et halvt horn med skinke og ost (uten piffi, og heller ikke varmt) som vi skulle nyte til lunsj selv, men mesteparten av menneskematen ble fort til fuglemat. JEG TURDE IKKE ANNET! Svanehe...te fikk til og med kakemenner!! JEG TURDE IKKE ANNET!!!!

Og menst hjerterytmen min fikk fart på seg, hadde tullemor nok med å le hysterisk. Også dette med et snev av panikk, vil jeg tro. Her fremdeles med egen lunsj i hånd.

"Jammen, så FÅ da!!!"

Usj! Et kvarter med spenning senere var vi tomme for både gammelt brød, nybakt horn og en pakke med seigmenn. Vi stakk! Takket være oss kunne svanefamilien ta seg en "velfortjent" formiddagslur...

Pffft!!

Én kommentar

fightorflight

09.08.2011 kl.21:59

Hehehe, morsomt innlegg! Jeg oppdaget bloggen din først i dag, men er definitivt fast leser fra nå av. Og ja, de svanene rundt Mosvannet er skumle!!

Skriv en ny kommentar

hits