Trening med Jillian Michaels

Hele amerikas fitnessdronning, Jillian Michales går hardt ut når hun lover et "30 day shred" hvis en bare følger treningsregimet hennes via tvskjermen (i mitt tilfelle mac`en). Kjent fra den amerikanske slankekrigen har Jillian fått mange trofaste treningskompiser, og nå var turen kommet til en stue på Åsen. 

Tretti dager, tre nivåer, 20 minutter om dagen.

Tre omganger hvor tre minutt er viet til styrke, to minutt til utholdenhet og ett til magemuskler. I tillegg til oppvarming og tøying.

Plutselig var dagene mine som pendler over. Jeg har ønsket hverdagen med barnepass og middagsrutiner velkommen, men har også innsett at livet som "singel i byen" er over. Når skulle jeg få tid til å trene? Det skulle visst starte med hjemmetrening. Matten er kjøpt for fire år siden. Knapt nok brukt.

Lets go! 

Jillian forklarer i behagelig toneleie, null stress. Vi varmer opp med å svinge med armene.

Så kommer jeg på at jeg ikke har manualer. To flasker vann får duge for nå.

Det er ingen tid til pause. Dette går i ett. Det er jo heller ikke å forakte. Bli fort ferdig med dritten!

De fleste øvelsene har jeg vært innom før, noen med en litt ny vri.

Jeg blir fort svett og kjenner at jeg liker det! På utsiden av stuen trasker travle siddiser forbi. Flere enn én kikker inn. Det er nok et syn! Who cares? I am SHREDDING!!

Puh! Inn i dusjen, sove som et barn. I dag er jeg litt stiv og støl og overrasket over at dette på sett og vis har fungert. Nå skal jeg fullføre. 29 dager igjen. Bilder av kroppen dag for dag. Dette MÅ jo doumenteres! Kan det virkelig fungere??

2 kommentarer

susanne

10.08.2011 kl.19:19

hvordan går det? spent på resultatet!

veronica simoné

10.08.2011 kl.20:16

susanne: det er ikke så mye å blogge om enda, men jeg kjenner meg stiv og støl etter tre dager - jeg tror det kan funke! tar bilder hver dag. hvis jeg tøffer meg opp, så KANSKJE kommer det et før og etter bilde på bloggen. men ikke før jeg har fullført!

Skriv en ny kommentar

hits