Bassa - gone missing!

I fem dager nå har vi hatt ansvaret for en deilig, liten hårball kalt Bassa. Hun er vår også de neste ti dagene, og ingenting kunne gledet oss som småbarnsfamilie mer. Skjønne Bassa er så tolmodig. Og snill. Selvom hun er helt UTE hva gjelder trafikkregler!! VIPS! Så er hun ute i veibanen når vi er på tur i verste rushtid. Ikke bra.

I dag var hun forsvunnet. Vi ropte og lokket, men Bassa glimret med sitt fravær. Hvor kunne hun være? Vilde ble storøyd. Vi gikk på Bassajakt!

Ser du henne?

Sofatrollet har fått forbud på sofaen i stuen, men er tydeligvis mer oppvakt enn det oppførselen i trafikken skulle tilsi. På pikerommet står det nemlig en sovesofa, til bruk for gjester - og Bassa er, som hun så riktig fikk poengtert i dag, en gjest.

Det er uvisst om det er de mange og lange turene til Liafjellet som er årsak til at herlige Bassamor bestemte seg for å ignorere ropene våre i dag, men mye tyder på at tispa er utslitt. 

Vi fikk henne til slutt ut av koma og med på europeisk marked i dag, men Bassa er helt tydelig ikke veldig vant med "store" sentrum. Vel hjemme var hun rett tilbake på sovesofaen. 


Har du forresten fått med deg gjengen bak empo tv?? En tv kanal for og av utviklingshemmede. Startet i 2009, base i Ski kommune. 

En fantastisk gjeng! Jeg har sett hele sendingen i kveld. Det kan du også, hvis du har altibox. Hvis ikke: sjekk nettsidene på www.empotv.no. TV engasjerer! 

3 kommentarer

Irmelin

29.06.2011 kl.23:41

Det er bare så morsomt og lese innleggene dine! Slitan med nytt kamera og ha en fortsatt fin uke i regnværet ;-)

Veronica Simoné Fjeld

30.06.2011 kl.10:11

Og jeg synes det er veldig kjekt du leser:) Kreta var deilig tipper jeg. Været her hjemme har vær alt annet enn sommerlig, men i dag var optimismen tilbake igjen!

AD

30.06.2011 kl.10:16

Mistet Bassa sier du... Ja vel...

Skriv en ny kommentar

hits