Dostatus: Oseana

Gjestetoalettet i nyåpna Oseana ligger i samme etasje som restaurant Færingen. Under åpningsfesten fredag var jeg tissetrengt før showet skulle starte, men fant ingen toalett i foajéen. Jeg prøvde meg inn denne døren:

Men den ledet meg bare inn i en labyrint av scenerom og garderober, absolutt ikke myntet på de i coctailkjoler og høye hæler. Jeg sneiet til og med en usminket Siri Lill Mannes før jeg fant ut at jeg var på ville veier!

I min verden er ett gjestetoalett i Oseana minst ett for lite. På tross av at toalettet i tilknytning til galleri og restaurant inneholder mange avlukk.

Nytt, rent, anvendelig og sjekk dette!!

Et lite BORD til glasset med musserende! Liker, liker, LIKER! Dessuten har noen fulgt med i timen. Knagg på samtlige avlukk observert.

Sensormateren med tørkepapir virket ikke på fredag, men reservetørket fungerte utmerket. Her var såpe i alle dispenserne og absolutt ingenting å utsette på verken utforming eller tilbehør.

Og for første gang i min karriere som offentlig toalettblogger traff jeg min tvillingsøster! Krassimira er navnet på denne skjønnheten, som var vel så begeistret for å finne en plass å gjøre av glasset med stett som undertegnede.

Knaggen falt selvsagt også i smak.

Og når vi var to ble vi vågale nok til å ta en aldri så liten runde på herretoalettet også. K leder an.

Jeg endret innstillingene på kamera ørlite grann. Mørkere. Livredd for å fange noe som ikke tålte dagens lys! Jeg har benyttet meg av guttedasser en og to ganger opp igjennom. Det har ikke alltid vært en fornøyelse. Her var det derimot rent og pent.

Herrene er også utstyrt med knagg. Til dressjakken?

Vi dristet oss til og med bort til urinalen. Reeeeent! Nesten til å vaske hendene i (hvilket får tankene over på en film jeg nylig så på youtube: KLIKK DEG INN HER HVIS DU HAR MAGE TIL DET

Tilslutt: handicaptoalettet. Alt er selvsagt universelt utformet i Oseana, og toalettet var stort og rent.

Med knagg i lavere høyde.

Så; til tross for at jeg hadde foretrukket et lett tilgjengelig toalett også i foajéen må jeg være enig med toalettvenninnen min med det eksotiske navnet - standarden på dassen i Oseana gir rett til en strak tommel OPP.

Ståkarakter!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits