Dressed to impress!

Jeg var tidlig på banen da Kim Kristoffersen ble ansatt som direktør for det nye kunst og kultursenteret i Os.

Oseana var, og er fremdeles DRIIIIT spennende! Dette MÅTTE jeg bare få en smak på. Fra innsiden.

Jeg fikk et møte med Kim, og snakket varmt og ivrig om blogg som markedsverktøy. Kanskje var dette noe for Oseana? Siden ble jeg kontaktet for å skrive festivalavisen til Oseana, og i dag fikk jeg endelig bekreftet plass på den inviterte åpningen av huset, som finner sted i morgen. Puh! 

En fin mann, med en enda finere billett i hånden! Fabelaktige Smakverket er flyttet inn i huset og stod parkert utenfor kommunehuset i dag. Tipper det er ett og annet for ganen å se fram til fra dette hold i morgen kveld. LIKER!  

Og så demret det for meg! Hva skal jeg ha på meg???! Og hva med den lite kledelige barten jeg har spart på den siste måneden?!?! En hastetime hos Os Hud & Hår - og VIPS, feiende flott overleppe på unge, lovende.

Så til det som ALLTID er et lite mareritt: HVA skal man tre på seg på de aller største happeningene?? I innbydelsen står det smoking/bunad. Jeg bare MÅTTE finne den ultimate selskapskjolen. Det er KRISE om bygdebloggeren blekner ved siden av en bunadkledd Os-ordfører... 

Madam Ane i Os sentrum er nyoppdaget for min del. Jeg har vært innom ved et par anledninger, men aldri helt innerst i butikken. Her henger den ene festjolen etter den andre. 

Og ganske riktig: jeg fant DEN PERFEKTE kjolen til åpningen av Oseana! Her er en sniktitt.

Butikken, Madam Ane, er oppkalt etter Anna Johannessen som i gaaaamle dager var bosatt på Os. Hun spradet rundt i Os sentrum i svart habitt, ullstrømper og klogger. Butikken drives av Tove, smilende og blid.

Også bygdebloggeren skal få oppleve å få visdomsord fra den vise krukken med seg i handleposen.

Skikkelig nice! I morgen får du se kjolen i all sin prakt, på en praktfull kvinnekropp, toppet med et praktfullt og sminket ansikt. Tipper jeg setter standarden for festligheter med fiffen i Os etter dette...

En ellers PERFEKT dag ble toppet med minisliders på grillen og besøk av fantastiske Marita og Sofia på terrassen.

Hjemmelagde sliders og ferdigkjøpt brød. Til dessert: friske bringebær i bad av vaniljesaus! 

Denne torsdagen kunne ikke vært bedre. Nå er jeg usikker: brann eller viking? Seier til de røde betyr en lykkelig husbond. Seier til de mørkeblå betyr ny giv for supporterne og klubben i fødebyen. Ingenting er enkelt når det kommer til fotball... Det er derfor jeg heller kjører litt regnskapsarbeid i kveld!

Følg med på bloggen for Oseana-oppdateringer!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits