Sven Rygh bøyer skjeer!

Denne helgen sender vi et intervju med Norges fremste mentalist, Sven Rygh, på TV Vest. Han har gjestet Skavlan på NRK, God Morgen Norge på TV2, jentene i Studio FEM på Kanal Fem og nå Sør-Rogalands fremste tv-kanal. Løye!

Han mener å kunne lese andre sine tanker og å kunne bøye skjeer med tankens kraft. Jeg ble først lamslått! Dette er virkelig imponerende og deilig underholdende!! Fra orkesterplass ble jeg vitne til dette som virker overnaturlig og helt enestående. Jeg lot meg sjarmere av Sven. som har jobbet med dette i over tredve år.

Men når fornuften slår inn så ser jeg at jeg er blitt lurt.

Skjeen er bøyd. Det ser jo jeg også, men nå vet jeg hvordan! Følg med på TV Vest og se hvorvidt du klarer å avsløre mentalisten. Dette er stilig!

På tv fra i morgen. På nett etter dette. Juhuuu!

2 kommentarer

Irmelin

05.02.2011 kl.12:26

Nå har jeg sett gjennom det tre ganger. Jeg har sett etter alt og ingenting. Hva er det han gjør? Aldri i verden om jeg tror at han gjør det med sinnet eller kroppens energi. Blir gal jeg! Fortell hva han gjør!

Og forresten, du er kjempeflink som intervjuer :-)

veronica simoné

05.02.2011 kl.13:52

Irmelin: Jeg er så usikker på om jeg skal avsløre triksene hans!! I redaksjonen er vi ganske overbevist om at vi har sett hva han gjør.. Følg med på hendene! Takk for kompliment, Irmelin:=)

Skriv en ny kommentar

hits