Legghåret forsvinner i morgen!

Ja, du leser riktig: i morgen forsvinner legghåret! Jeg har spinket og spart siden august i fjor, men prosjektet har kommet til en stopp. Nå vokser ikke håret stort lenger. Jeg velger derfor å gi samboeren min den gleden det er å få tilbake sin feminine partner.

MEN før det så skal du få hilse på brødrene Salomonsen som driver henholdsvis kampsportinstitutt og barakademi.

Fyren i blått, Rune, skal flytte inn med barakademi i SAMME lokaler som det døgnåpne treningssenteret, Flex24, på Gausel. Drikk og tren på samme tid? Tja, det er nok ikke helt slik det nye konseptet skal omfavnes. Fyren i svart, Tore, jobber på spreng for å ferdigstille treningssenteret. Jeg er medlem, for her har vi kunnet bli medlem litt før alle de tusen bitene har falt på plass. Jeg løfter tungt. Alene. Flink.

Det er en uke siden sist jeg var på besøk og her har mye falt på plass på kort tid, men fremdeles er det mye som skal ferdigstilles. Inngangspartiet bærer preg av at mye tunge løft og arbeiderkrefter rår på Gausel om dagen.


Matteområde, ribbevegg, oppgradering av garderobe - ting gjenstår. Enn så lenge så FUNKER det jo, og jeg ble svett jeg. Alene. Flink.

Ensomt og nesten litt skummelt ble det til slutt blant alle apparatene... Og etter endt treningsøkt, alene, flink - tok jeg meg en sjelden tur i solarium. Debatten etter lovforslag om attenårsgrense på solstudio har tydeligvis påvirket meg i en eller annen grad. Jeg er lett påvirkelig. Og her er et siste og ettersigende sjelden bilde av de hårete leggene. I morgen er de en sagablott. Det skal dokumenteres til gangs.


Jeg skal få proffesjonell hjelp og har tenkt meg til tante som driver skjønnhetsalong i madlakrossen. Kanskje får jeg sneket til meg en liten kosestund for ansiktet etter piningen på leggene. Wohoooo! 

2 kommentarer

Bettine

31.01.2011 kl.13:43

da blir du fin til bryllup! :-) og grattis til Martin som har holdt ut de manne-leggene dine..

veronica simoné

31.01.2011 kl.21:56

Bettine: Dette er til ÆRE for årets viktigste begivenhet! Ta det til deg:)

Skriv en ny kommentar

hits