Bygding i by`n!

Byvandring med en toåring er voldsomt gøy, voldsomt travelt og voldsomt høylytt. Det ringer litt i ørene fremdeles.

Sanseutstillingen "Langt ute i skogen" er godt besøkt i helgene. Vi tok turen og måtte vente litt før vi fikk ta steget innenfor. Like morsomt det.

Antonio Rodrigues og Helle Damgård er kunstnerne bak utstillingen, som sies å være uendelig og med mange hemmeligheter. Joda, barna synes det var skremmende nok dette, med torden og lyn og musikk, store hvite katter og kaniner og små teltplasser. Lommelykt kom godt med.

Men noe køsystem er ikke påtenkt og litt forvirret ble vi derfor stående utenfor og vente på tur. Det varte og rakk før guiden ble blid. Jeg ble lettere stresset av hele greia. Mye gratis morro der altså.

Personlig foretrekker jeg godt opplyste rom på en lørdag, som her:

Jeg er og har vært en trofast Iis fan over flere år nå. Endelig har noen nye plagg funnet veien til min kropp. Strikk og paljetter kler enhver anledning! GOD LØRDAGSKVELD!

Pssst! Servicen på Harbour Café & Bowl var upåklagelig i dag, i et ellers så smekk fullt lunsj-stavanger! Takk for en fin spiseopplevelse.




2 kommentarer

Guro

30.01.2011 kl.12:52

Hei!

Bare lurer på hvor butikkbildet er fra - altså hvor du kjøpte dine fine Iis'er? :-)

Keep on blogin'!

Hilsen trofast Stavangerleser

Veronica Simoné Fjeld

30.01.2011 kl.17:04

Siv Elise Seland driver butikk også hjemmefra - på Bryne. Sånn som jeg forstår det så kan en kjøpe fra forhandler (det er flere butikker i distriktet som fører Iis nå) eller ta en tur innom hennes egne lokaler. Gå inn på www.iisofnorway.com for mer informasjon!

Skriv en ny kommentar

hits