"Simoné har absolutt ingen framtid på en standup scene"

Greit, jeg var visst ikke helt ferdig med gårsdagens standup allikevel. Og vet du hva jeg føler? At det hadde gitt meg mer å få direkte motstand fra publikum når det gikk nedover! Som feks i form av høylytte kommentarer eller buing. I kid you not!

For av alle tilbakemeldingene jeg har fått med meg de siste timene, så er denne som er sakset fra Hans Morten Hansen sin facebookside, den som har gitt meg mest:

"Du var sjefen på onkel klaus ikveld Hans! Bjerga var kun løyen de siste to minuttene som Klemetsen. Simoné har absolutt ingen framtid på en standup scene, det var stressende og lite morsomt, tilogmed alle de rødvinsmarinerte damene med kånehår begynte å dra fram iphonene sine for å sjekka facebook under hennes tolkning av kroppshår. Hundvåg ler ikje av tjensvollgjengen og Hinna, de ler av kvernavigå og cobra. Dette kan du best!"

Signert Thomas Henriksen:

Og vet du hva? Jeg er tidvis enig, selvom komikk er alt annet enn objektivt. Alle kan ikke like alt, alltid. Og jeg har absolutt ingenting i mot at sceneopptreden min, eller kunstene mine generelt, blir diskutert. Jeg kjenner meg igjen i karakteristikken om at det var stressende. Jeg var enormt stressa i går! Og nå, etter å ha lest den dønn ærlige kommentaren fra Thomas så tenker jeg: DETTE må jeg gjøre igjen! Faen altså - skal jeg aldri gi slipp på dette?

Hodeverket er borte, kjæresten på plass i byen, ungen nybada, pizzaen i ovnen. SÅNN foretrekker jeg det!

3 kommentarer

KB

28.01.2011 kl.20:27

<3

Trine-Lise

28.01.2011 kl.23:32

Love you always!

cecilie

01.02.2011 kl.08:30

Eg holde med deg i at du ska gjør d igjen!!!!! Du e magiske, å isje glem d!

Skriv en ny kommentar

hits