Komi-nedtur!!!

Jeg er ikke perfeksjonist, sånn i det daglige. Det er ofte jeg lar ting gli litt mellom hendene, også i arbeidslivet. Jeg er grundig uten å være opphengt i detaljene. På den jevne linje streber jeg alltid etter en eller annen form for helhetlig opplevelse. I går var jeg langt i fra hel på scenen. Jeg dugde bare rett og slett ikke. En forferdelig ekkel følelse.

Her er jeg i nervøs drøs sammen med Rune Bjerga og Hans Morten Hansen, backstage, bare minutter før det hele skulle starte.

Jeg husker jeg innimellom lattebygene på bakrommet tenkte: "I kveld er det vinn eller forsvinn"! Jeg tenkte mye på forrige standup, på Cementen, som - uten å ese ut til en blærete hårdott - var en fantastisk opplevelse. Hvordan skulle jeg toppe det denne kvelden? Nå vet jeg at jeg ikke klarte det med livet som innsats en gang. En forferdelig ekkel FØLELSE!

Her går Rune gjennom deler av teksten med Hans Morten. Bare for å være sikre på at det ikke snakkes om det samme fra samme scene samme kveld. Lurt.Så ble jeg ropt opp på scenen av verdensmesteren og startet showet med å få meg en skikkelig karamell fra en litt for lavthengende høyttaler på vei opp scenetrappene. AU! Jeg var så fokusert, så nervøs og jeg klarte ikke riste hendelsen av meg. Det neste jeg husker er at jeg klemmer en av de flotte mannfolkene i salen, babler meg raskt gjennom en start som var nøye planlagt på bakrommet og ellers bare raser gjennom teksten. DET VAR FORFERDELIG!!! STANDUP ER KRISEFARLIG!!! Ahahaha!! I natt har jeg ikke sovet en fullstendig time. En gryende hodepine snek seg inn klokken 2400 og hodet har vært fullstendig fullt hele natten gjennom. I dag føles det ut som om kvelden i går var min siste som vågal standupkvinne. En følelse jeg helt klart kan klare å forsone meg med.

Men opplevelsen, å bli spurt av SELVESTE til å opptre på samme scene, kan ingen ta fra meg. I dag har jeg, om mulig, enda mer respekt for standup som fag enn noen gang. HYLL!

Heldigvis går livet videre og fadesen fra i går har jeg tenkt å riste av meg så fort jeg er kommet meg ut av denne sengen. I dag skal jeg på besøk til Siv Elise Seland bak merket Iis. Noe å glede seg over mens hodeverket fordufter! GOD FREDAG FRA BLOGGEN!

4 kommentarer

Ingeborg! :)

28.01.2011 kl.11:04

god fredag til deg og ;)

Stine

28.01.2011 kl.11:09

Hehe.. Ha en flott helg :)

Sigrid - Kommenterer tilbake!

28.01.2011 kl.11:10

God helg!

carlo

28.01.2011 kl.11:17

God helg :)

Skriv en ny kommentar

hits