Opp 2 kg på 3 dager???

Javel, jeg regner med at du klikket deg inn her i ren skadefryd! Tenk at superslankeren har gått OPP i kilo!!! Men det har jeg altså. Og det på tross av at jeg trener regelmessig og spiser DETTE til middag:

Edit: salaten var middag til hele familien!

Helvete! Jeg har bryster som er så ømme at det for den rene sadisten ville vært et eventyr å være i mine sko om dagen. Mensen?? La oss for all del håpe det og la oss for ALL del HÅPE og TRO at disse tre pulverukene ikke har vært forgjeves.

I kveld sitter jeg i en penthouse leilighet på Hinna Brygge og storkoser meg på fri i Stavanger. Om knappe to kvelder står jeg på scenen sammen med Hans Morten Hansen (aka VERDENSMESTER i standup) og Rune Bjerga (aka Lukkøye-imitator nummmer én) på Onkel Klaus scene på Hundvåg. JESUS!

Rune var gentleman (etter å ha blitt gjort oppmerksom på sin manglende egenskap som nettopp det) nok til å trille både barn og koffert bortover Hinna Brygge. Done deal! Om det blir mye gentlemanfakter på scenen torsdagskveld får jeg bare vente og eventuelt erfare. AH! NERVER!!!

God tirsdagskveld! Pssst! Klikk deg inn på tvvest.no og se fjerde episode av "En alternativ reise". Psykodrama og undertrykt seksualitet står på plakaten.

8 kommentarer

Trine

25.01.2011 kl.21:34

Ingen skadefryd herfra, iallfall. Ikke fra noen som er på samme sporet. Det er noe med januar og vissheten om at det kommer en vår og lettkledde dager. Forhåpentligvis. Prøver en annen -pulverfri - metode dog. Stå på og lykke til på scenen!

Silje

25.01.2011 kl.23:29

Men du... ømme pupper... opp i vekt.... to blå?

Veronica Simoné Fjeld

25.01.2011 kl.23:51

Ahahaha! Må man ikke a: ha besøk av en stork, eller b: ha sex for å oppnå slikt??

mitthvitehus

26.01.2011 kl.11:01

Hei og hopp...

Er du helt ferdig med helfart og gått over på halv...eller ikke pulver i d hele tatt....jeg er på dag 7 i dag...og gruer meg allerede til helgen...:(

Veronica Simoné Fjeld

26.01.2011 kl.16:27

Jeg er litt på pulver og litt på fast føde, mest for å stabilisere nå:) Er nede igjen der jeg vil være! Hold ut! Flink:)

mitthvitehus

27.01.2011 kl.09:58

Hei og takk for det du..:)

WOW, du er heldig som har kommet så langt...hvor mange kg? og på hvor lang tid?

Er jo bare å stå på..:)

Lykke til med stand-up...:)

veronica simoné

27.01.2011 kl.10:08

mitthvitehus: Jeg startet på 72 kilo og endte opp med 65 på litt under tre uker! Nå er jeg egentlig mest fornøyd med puppene som henger og slenger:) Jeg har ikke vært på vekten i det siste, men det er vanlig å gå opp litt etter at du er ferdig med å stabilisere. Livet er i alle fall lettere! Og treningslysten er tilbake. Lykke til!

Linda

01.02.2011 kl.07:20

Du veit at du blir ekstra lett gravid under slanking?? Og at du går opp nokre kilo ved overgang til fast føde/vanl mat igjen trur eg er heilt naturlig,mykje av det er kanskje også vatn i kroppen?? Spes. i forbindelse med mens er det jo mange som går opp litt, så ta dei heilt piano;)

Du zumbar deg nok raskt på plass att

Skriv en ny kommentar

hits