Nei, du skal ikke dra...

Jentungen begynner å bli stor. Hun oppfatter omgivelsene på en helt annen måte og har fått et reelt forhold til tid. Da er det ekstra vanskelig å dra fra bygdo og inn til byen på jobb. For kort tid siden var det glade vink og store smil fra terrassen som sendt meg avgårde til Stavanger. Nå er det bestemte ord som "Nei, mamma. Du skal ikke dra!" som ofte blir det siste jeg hører fra Vildemor. Skrittene mot Os sentrum og en ventende Kystbuss er blitt litt tyngre med tiden. Det er vel ingen som hevder at det er enkelt å være en pendlende mamma??

Vel ombord på bussen er de dystre tankene blitt litt lysere. Nå braker det løs! I Stavanger skjer det ALLTID noe, og denne uken skal jeg og min fantastiske makker og fotograf, Ola Petter, gjøre opptak til de to siste episodene i "En alternativ reise". Mikroskopi og klarsynthet står på agendaen. Jeg er skeptisk til begge, og kanskje mest spent på å møte et ekte medium.

Med meg i pendlerkofferten har jeg en hvit konvolutt med hemmelig innhold. Vi får se hva Per Kaupang, kjent fra "Jakten på den sjette sans" på TV Norge, klarer å få ut av den.

Mens vi venter pugger jeg tekst på bussen. SNART er det tid for standup på Onkel Klaus med Hans Morten Hansen og Rune Bjerga. Jeg krysser fingrene for at teksten vil sitte - både i hodet og for publikum... Iiiiiiiii!

Én kommentar

Camilla

18.01.2011 kl.21:26

Det river nok et moderhjerte i stykker hver gang de søte små ber så pent om at du skal bli hjemme, mens du holder fast på at nå må nok mamma på jobben. Det er ikke så kjekt når det skjer hver morgen heller selv om du vet at du kommer hjem om ettermiddagen. Tårene spretter hardt uansett.

Skriv en ny kommentar

hits