Solstrand i bilder

Os byr på vill og vakker sjølinje og favoritten på turfronten er for denne byjenta en tur rundt Solstrand og tilbake. I dag stappet jeg en febersyk jente ned i vognen, dro lua godt nedover ørene og satte i gang. Hipstamatic på iphonen var med og her er resultatet:

Det var nesten som om Os i dag hadde hoppet over to årstider, vår og sommer (jeg grøsser ved tanken.) Det var høstlig ute i dag. Og fargene var på plass.

Lukten av salt sjø og lyden av bølgeskvulp sender meg rett tilbake til mitt kjære Stavanger og de ville, vakre jærstrendene. Et lite stykke hjemme langt vekke.

Jeg kan ikke si det for sikkert, men jeg tror det må ha vært tidenes kosestund godt skjermet fra vind og regn i vognen i dag.

På vei hjem tok vi en tur innom Osøyros desidert skumleste hus. Jeg får grufulle bilder i mitt fantasirike sinn bare ved å stå å knipse bilder av motivet...

Og med det er kanskje stemningen for lørdagskvelden i bygdo satt? Jeg har absolutt ingenting i mot en skikkelig grøsser i helgen. Noen med filmtips til ei gammel kjerring med hårproblemer??

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits