Skal, skal ikke...

Prosjektet, som etterhvert har fått navnet "No shave punktum", har kommet til et veiskille. Legghåret mitt har tilsynelatende kommet til et high. Jeg tror ikke det vokser mer! Og jeg er skuffet.

For selvom håret på leggene er lengre enn det noen gang har vært, på 29 innholdsrike år, så er det ikke så langt at jeg kan bruke det til noe fornuftig. Det er akkurat langt nok til at jeg må bruke hårføner etter dusjen, men litt for kort til at jeg kan flette det.

Så hva skal jeg gjøre? Skal jeg la håret være eller skal jeg vokse det av????

Jeg aner ikke her jeg sitter i morgenkåpen med en snufsete Vilde løpende rundt meg. Det eneste som er fornuftig ved å la legghåret være er det faktum at jentungen har fått det for seg at jenter skal ha "skjegg" på beina og at hun derfor "også vil ha skjegg på beina". Så har jeg i alle fall klart å fore henne med noe annet enn det forskrudde skjønnhetsidealet som regjerer i Vesten.

2 kommentarer

Trine-Lise

14.01.2011 kl.11:26

Shave!!

Lena

14.01.2011 kl.12:06

søte snille deg, du skal få et telefonnummer av meg..... det er til Lotus Helseterapi, der kan søte Marit hjelpe deg.... du TRENGER det!!! ;-) 95 72 64 07, og jadda Martin, du kan få takke meg en annen gang;-)

Skriv en ny kommentar

hits