Superslankeren Simoné?

Selvom jeg ikke hadde planer om å drive markedsføring for Xtravaganza ved å snikblogge litt om at jeg utelukkende kun svelger pulver om dagen så har jeg klart å gjøre det allikevel. Har du sett? Blogging ER virkelig makt! Flere av leserene mine har sendt meg spørsmål på mail, så her kommer et oppklarende innlegg om pulveret som har gjort meg til en vakker svane!

Du kjenner kanskje igjen bildet fra headeren? Det er tatt i studio på jobb, i februar i fjor i forbindelse med relansering av lokal-tvkanalen TV Vest som holder til i Stavanger. Jeg var nyslank, men fremdeles på Xtravaganzadiett. Januar 2010 startet med fem ukers STRENG og utrolig hard pulverdiett hvor jeg levde på 500 kalorier om dagen i form av riktig tilsatt svensk pulver. Her er ett bilde til:

De som kjenner meg godt ville aldri ha plukket meg fra hverandre og kommet frem til adjektiv som "utseendefiksert" eller "selvoptatt", men det skjer noe med deg når du etter en fødsel ikke klarer å komme ned i matchvekt igjen. Det handler om bedre selvbilde og det var det som var katalysatoren for min del da jeg gikk i gang med ekstremdietten. Og kiloene RASTE av! Det var fantastisk og kanskje ble jeg en smule selvsentrert. Hvor er nærmeste speil???

Men hverdagen innhenter deg raskt og komplimentene stilner. Det er godt. For den VIRKELIGE jobben når det kommer til slanking er å holde seg nede i vekt. Det er også derfor jeg valgte Xtravaganzametoden, som har fokus på å stabiliserere vekten framfor å bruke tid på vektnedgangen.

Les mer om Xtravaganza ved å klikke deg inn HER

Jeg ble kjent med opplegget gjennom treningssenteret Sprek og Blid i Os, her er bilde fra garderoben i dag. Jeg startet dagen med en time Zuuuuuumba!

Og det er her nøkkelen ligger. Du kan nemlig ikke kjøpe Xtravaganzadietten over disk. Du må være tilknyttet et senter for å delta i vektreduseringsprogrammet og det KOSTER. For all del, ingenting av dette kommer gratis - hverken i form av kroner og øre eller egeninnsats. Jeg valgte, på tross av dette og kjøre på - jeg var nemlig MOTIVERT og ville tilbake til der jeg var før jeg ble gravid. Med den riktige motivasjonen i bakhånd tror jeg også du kan lykkes, og viktigst av alt - du kan ALDRI gå tilbake til den bedagelige hverdagen som tjokkas igjen.

Og ingenting får stoppe deg! Selv ikke lange legghår som sniker seg ut av treningsbuksen...

Jeg er nå på min niende dag på pulver og har kun "sprukket" lett rundt middagstider og supplert på med et egg eller litt rent kjøtt enkelte dager. Dette gjorde jeg også i fjor, uten problem. Nå har jeg omtrent 1 og 1/2 uke igjen på dietten og DA er jeg der jeg vil være. Det merkes allerede på kroppen at livet er vidunderlig enkelt som lett og energien øker for hver dag. Kanskje, men bare KANSKJE kommer det et før og etter bilde på bloggen etter endt kur. DET hadde vært noe det!

4 kommentarer

carinacharlotte

13.01.2011 kl.15:59

bra for deg :-)

Catharina

13.01.2011 kl.16:14

oi, høres sært ut å bare spise pulver :o

Solveig

13.01.2011 kl.18:07

Kul blogg du har. Sjekk ut min :)

Annette

14.01.2011 kl.22:19

Heisann! Jeg kom over bloggen din og ser du har vært innom et xtravaganzaprogram. Har du avsluttet dette programmet? Har du mulighet til å kontakte meg via e-post? :)

//Annette

Skriv en ny kommentar

hits