Bloggen i media - igjen!

Her sitter jeg på senterlederen sitt kontor i Knarvik Senter. Åge, som han heter, er da dette blir knipset travelt opptatt med å besvare viktige telefoner. Jeg har ingenting i mot å sitte på vent. Faktisk så er jeg ganske glad i ventetid. Det ser du vel?

For å komme til Knarvik fra Os må jeg kjøre langt. Over fjord, under fjord, langs fjell og bratte veier. Det er en liten ekskursjon. Som regel bruker jeg én time hver vei. Da ligger jeg i høyrefeltet. Hva er det med bergensere som skyr høyrefeltet i grunn?? Jeg ligger som oftest ALENE i feltet til høyre. Resten av det brautende folkeslaget holder seg pent til venstre. Venstrekjøring til Knarvik hadde fort tatt to timer.

Da jeg var på do i dag (det blir en del toalettbesøk, pulveret går rett gjennom systemet) måtte jeg som alltid av med jakken. Jeg går ALDRI på do med jakke på! Den svindyre jakken jeg karret til meg i København for en måneds tid siden er altfor fin for gulvet, så hvor skulle jeg gjøre av den når det manglet en knagg? Eureka!

Jeg satt på rammen og latet vannet og kunne ikke annet enn å smile. Det jobber ganske godt i topplokket mitt om dagen! Er det ekstra næring i pulveret tro?

Fornøyelig er det også å se at lokalpressen i Os til stadighet tar i bruk bloggen for å støtte opp under opplysningsplikten sin. Senest i går ble innlegget om mitt første (og foreløpig eneste) møte med det nye utestedet "Irish Cat" i Os omtalt i en artikkel på midtsiden.no.

Det er ingenting som engasjerer mer i bloggsfæren enn toalett og alkohol, det er mulig jeg legger om profilen ørlite grann og kjører bartips fra dass ukentlig framover.

TAKK for at du leser! Nå skal jeg skrive saker som gir penger i kassen, i sterk kontrast til denne lille hobbyen jeg har fått meg.

3 kommentarer

Stig

12.01.2011 kl.16:15

Hehe...du skriver så herlig! Det er en fryd å lese dine mer eller mindre opplysende og samfunnsnyttige blogger;-) Du er en levende Engel med Penn Veronica ;-)

veronica simoné

12.01.2011 kl.16:30

Stig: TAKK! Du er imponert over skrivemåten, jeg er imponert over at jeg har lesere. Finurlig. Og du mener selvsagt MER og ikke mindre samfunnsnyttige innlegg på bloggen. Jeg har ennå tilgode og komme over en mer innholdsrik blogg enn min. Hvis vi ser vekk i fra Linni Meister sin da... Ha en fin onsdag!

Stig

12.01.2011 kl.18:59

Men kjære deg Veronica:-)

Du skal da ikke være imponert over at du har lesere. Du skal heller være imponert av deg selv! Du fanger ved måten du skriver på, og OG temaene du tar opp. Det appellerer det jevne menneske til selv å gjøre sine refleksjoner over ting i hverdagen. Med andre ord, for å si det enkelt, det er en fryd at akkurat DU har valgt å skrive blogg! :-)

Linni Meister velger jeg å ikke kommentere, da jeg kommer fra et overmøblert hjem hvor det å ikke uttale seg om noe som kunne såre, ble en livstil:-)

PS. Selvfølgelig mente jeg MER og IKKE mindre! ;-)

ha en fin onsdag du også :-)

Skriv en ny kommentar

hits