FUCK YOU

Sorry! Men ALT med denne singelen fungerer! Jeg er helt fra meg av begeistring. Synger med, danser, ler, hyler, sparker, gestikulerer. ENDELIG en sang som fenger meg og møter meg rett i fleisen. - and I fuck her toooooooo!

Dagen i dag startet med ZUMBA kl 1000. Og hold deg fast, kjære leser - bygdingene er helt VILLE etter zzzzzumba!! Vi var i overkant av tjue stykk på trening og danset cha cha cha, salsa, samba, reggeaton og merengue som de reineste sydamerikanerne. Det eneste som manglet i treningssalen var selvsagt ZUMBA fargene. Som her:
Det var milevis fra bare mager og knallrosa, oppkneppede topper på Sprek og Blid Os i dag formiddag. Mannfolk var der heller ikke tilstede. Vi er og blir nordboere. Vi danset som best vi kunne med litt for stive hofter i sykkelbukse og merketopper! Crazy! Neste gang jeg drar på zumba skal jeg bruke tid på å sette sammen et skikkelig sydlandsk antrekk. Her synger bygdefrua FUCK YOU fra sofaen. Deilig galskap på en tirsdag!
Pugging av tekst, forberedelser før ny tur til Knarvik Senter i morgen, opprydding i regnskapet, pulver, kos, pulver og kanskje litt strikk? Sånn går no dagan i bygdo! Ha ein fine ein!
Pssst! Se andre episode av "En alternativ reise" på TV VEST i kveld fra klokken 17.30. Reprise hele kvelden. Og hvis du ikke får inn kanalen der du bor, så kan du klikke deg inn på NETTSIDENE til TV Vest:) Hadde du turt å holde en tarantella? IKKE JEG! Om jeg klarer det ved hjelp av tankefeltterapi får du se i kveldens episode... GRØSS!

6 kommentarer

Camilla

11.01.2011 kl.13:42

da vet jeg hvem som skal holde seg laaangt unna tv vest i kveld :)

Linda Haug

11.01.2011 kl.20:50

Yu Huuu, det var DIGG med Zumba- men du verden så mykje å prøva å læra (fyrste gong;)

veronica simoné

11.01.2011 kl.20:54

Linda Haug: Haha! Var du en av de tjue? Kjekt! Skulle kommet og hilst på:) Det er mye å huske på, men det er nok derfor det er så kjekt!

Linda Haug

11.01.2011 kl.21:58

Jeps;) Stod faktisk ved sida av deg men du såg så "morsk" ut at eg turde ikkje gjera meg til kjenne;) Var nok ein smule konsentrert, som dei fleste ja... Eg er jo ikkje akkurat verdens mest tolmodige sjel men det var såpass artig at eg skal gje det eit forsøk på MIN. 2 mnd så får me sjå;) Håpar eg fiksar det....

Veronica Simoné Fjeld

11.01.2011 kl.23:02

Ska sei:)) Os hundeservice?? Burde ha lagt bitene sammen. Jeg er morsk. Skikkelig morsk, særlig om morgenen, men jeg biter ikke. Until NeXT time! Torsdag? Da får du hilse på:)

Linda

13.01.2011 kl.07:05

Du tog an;) I dag skal eg nok prøva med på Kinesis ig spin men det kjem vel fleire muligheter håpar eg? Var Zumba i går morgon for step vart avlyst og eg hadde tett feil av dagane og trudde det var spin activio...Så då fekk eg litt øvelse der også;) SeeU

Skriv en ny kommentar

hits