En edderkopp i bagasjen...

Ahhhhhhh! Jeg har virkelig lidd meg gjennom turen med kystbussen fra Os til Stavanger i kveld. I veska lå nemlig denne ekle krabaten:

Dette udyret fikk jeg fanget i kjelleren i går da vi kom hjem fra nyttårshelg i Røldal. Jeg tenker jævelen har kost seg i et forlatt bygdehus i fire dager! I går var derimot kosetiden ute. Nå er livet i en boks det eneste positive denne lite fotogene edderkoppen har å se fram til.

Også til GRUNNEN for at jeg har fraktet en edderkopp fra Os til Stavanger. I anledning opptakene til den nye serien om alternative behandlinger på TV Vest har jeg testet ut tankefeltterapi for å bli kvitt min edderkoppfobi. Nå er det gått tre uker siden jeg sist hadde et skremmende møte med en tarantella, vil jeg klare å holde en husedderkopp i hendene? Noe forteller meg at jeg pyser ut. Jeg krymper meg nemlig bare ved tanken nå som den er innesperret i plast..

Jeg er ankommet Stavanger og i pendlerkofferten denne gang har jeg ukens mat med meg.

Det er ett år siden jeg ble kvitt tolv deilige kilo fra min ellers så formfulle kvinnekropp ved hjelp av dette pulveret fra svenske Extravaganza. Nå skal jeg leve tre uker på dietten. Kun for å ha noe å gå på! Jeg kjenner meg selv så altfor godt, og fråtse DET kan jeg! Det er ikke alt som forsvinner med hard trening...

Enn så lenge og før leggetid nyter jeg min siste dårlige samvittighet. I morgen tar jeg fatt på mitt nye jeg og en spennende dag i magnetfeltterapiens verden.

Gnatt fra bloggediblogg!

Pssst: Martin - smask!

2 kommentarer

dandilion

03.01.2011 kl.23:31

Eeeh.... Klarte du virkelig å frakte den med deg til Stavanger? Det hadde du ikke fått meg til å gjøre. *grøsser ved tanken* Tøff du! :)

weronica natalie

04.01.2011 kl.02:24

hehe, hater edderkopper :p

Skriv en ny kommentar

hits