Jeg slutter...

Nå er det nok! Jeg kan bare ikke fortsette i samme stil. Noen må stoppe meg! I morgen slutter jeg å ete.

Eller. Kanskje vi skal si tirsdag heller? Uansett, NOE må skje. Jeg kan ikke fortsette opptak til tvserien om alternativ behandling og plutselig være ti kilo tyngre!! Ah! Noen ganger er det bare stress å være fremadstormende tvreporter... He!

Julen og nyttår er over. Herregud for en deilig tid! Det har vært et etegildet fra børjan til slutt og kjærligheten til de rundt meg har vært bærebjelken i høytiden. Jeg ELSKER julen! Her har jeg funnet frem min gamle nintendo og lærer vekk triks til en stykk villig Vilde. Mor og datterkos!

Nyttår ble feiret inn sammen med søss og familien, gode venner og ett og annet rødvinsglass. Det er når året er på hell at du virkelig vet å kose deg! Alt er lov. Ingen teller kalorier og best av alt: snart kan alle ark fylles med nye klær, ny frisyre, ny kropp og ny velvære! Joda, vi er litt selvsentrerte i starten av året. Et besøk på et treningssenter er vitne nok. Nevertheless, I love new years eve!

Party Alias!!

Jomfrutur på bortoverski.

Nyttårsmiddag for de voksne, sammen med verdens beste (og Rogalands morsomste).

Saus tll å dø for. I alle fall til å skrape av fra kjelen.

Iskrem rett fra naturens fryseboks. Godt tilbehør til sjokoladefondant.

Ønsker om et godt nytt år nøyaktig på slaget 00:00. Takket være Iphone, som oppførte seg fint helt til da, men altså ikke lenger...Ingen tar bilder av fotografen. Da må en ta kamera i egne hender. Stakkars meg. Sånn så jeg ut på årets siste dag. Det er godt jeg var gjemt vekk langt inne i fjellet... Bare så synd at jeg ikke klarer å holde meg vekke fra bloggen!

Dagen derpå og bolle i ovnen. Sånn kan det gå.

Nå skal klesvasken fra i fjor henges opp i år og før i dag blir til i morgen så har jeg nok klart å stappe i meg årets siste julekjeks!

Om det spøker på Bohus i Os fremdeles har jeg ikke klart å oppdatere meg om, men mediegründerne i Varde film og media har meldt sin interesse og kanskje overnatter vi i uke 2 - HVIS Bohus ønsker mer gratis pr! Grøss og gru. Skal det nye året bli mitt første som spøkelsesjeger?

Over og ut!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits