Konsentrert og alternativ

PUH! Det er mye som skal klaffe, mange som skal kontaktes og enda mer som skal organiseres. Det er bånn gass med produksjon av den nye serien som har sendestart i januar på TV Vest. "En alternativ reise" skal inneholde åtte program som alle skal ta oss med inn i den alternative verden av ulike behandlinger. Raw Food, som Hilde Larsen lever av, som her:

Magnetfeltterapi, Healing, Psykodrama, Mikroskopi, Refleksologi, Tankefeltterapi og ????? Vi jobber fremdeles med å få fylt opp den ene episoden. Har du noen forslag så send de gjerne på veronica@tvvest.no eller sleng inn en kommentar i feltet under.

Kan en kurere insomnia gjennom refleksologi? Fibromylagi ved hjelp av healing? Edderkoppfobi ved hjelp av tankefeltterapi??? I sistnevnte episode skal jeg i ilden med min hverdagslige fobi mot edderkopper... Terapeuten har sagt han skal ha med en sprell levende tarantella på opptaksdagen... Jeah right!

Jobba på! I dag skal jeg ta for meg psykodrama som behandlingsform. Leve ut følelser i gruppe. Kan bli mildt sagt ... rart!

2 kommentarer

Marielle

07.12.2010 kl.23:19

Er ikke så bereist innenfor alternative behandlingsformer, men har du sett på polaritetsterapi?

veronica simoné

08.12.2010 kl.10:46

Marielle: Takk for tips! Skal inn å se på det nu:)

Skriv en ny kommentar

hits