PizzaPARTY!

"Det er torsdag! Det er TORSDAG!! Jeg må lage pizza og invitere de av jentene i familien på mors-side som finnes i Stavanger!!!"

Sånn startet pizzaparty`et denne kvelden. Tante Mona, mamma, bestemor, kusine Lina, trettenåringen og jeg. Seks pizza, brus, fersk oregano, frisk salat og soda pop. Veldig kjekt og til å anbefale alle som vil se mer av sin smågale familie:)

Hemmeligheten bak en GOD pizzadeig er å kna til krampa tar deg. Kjøkkenmaskin? Er du gal??? Her smaker pizzaen av kjærleik og ikke stål!


Pizzadeigen har husbonden på Os lært meg og den er enkel, uten mengdemål og med fem ingredienser:

hvetemel
tørrgjær
salt
lunket vann
olje

(blandes til du får en deig som er lett å jobbe med, et par ss olje)

Alle pizzaene er tynne, inspirert fra Italia og forstekes før fyllet kommer på.

Ok! Jeg tar kritikk... Pizzabunner på gulvet er ikke Michelin-standard, men hva GJØR du når resten av kjøkkenet er fyllt opp av forstekt deig!!!

Sausen blir til med et glass ekstrakrydret pastasaus, litt chilli og masse fersk hvitløk!
Åh herregud! Tror du barnevakten hoppet i taket da hun så trettenåringen med kniv??? Rene horror-aften dette!!!Men hun er jo søt da, Renate, som hun egentlig heter! Nå vurderer hun sterkt å bli vegetarianer.. Jeg kan ikke forstå det! Så mye som jeg har prøvd å få henne til å innse hva hun spiser. Gris, okse, lam...

På pizzaen legger jeg først et lag saus, så fire oster, bacon, skinke og pepperoni. Ferdig stekt toppes den med frisk oregano! NAM!

Og når familien har dratt og pizzarestene støvsugd så ser vertinnen slik ut:Puh! Sofaen nå!!

Psst! Hadde et interessant møte med paradise-stjerne Caroline Knutsen fra Sola i dag.Anledningen var et intervju til helgeprogrammet SNOB på TV Vest denne helgen. Klarer jeg å få henne til å innrømme at en deltagelse her ikke akkurat er den beste opptrappingen til en karriere som programleder i TV? Det er nemlig Carolines store drøm. 

Følg med!! 

4 kommentarer

bestiss

27.05.2010 kl.22:03

retta rauå så feis!! kem e det så va så hypp på reality-deltagelse i sin ungdom, og trodde det skulle få henne opp på stjernehimmelen?????

veronica simoné

27.05.2010 kl.22:14

bestiss: det e på det reina at eg va heilt VILL itte reality i min spede ungdom, men dette va jo FØR någen som HELST egentlig VISSTE ka reality var!!! med dette som bakgrunn må eg derfor sei at det e lov for meg å gjemme meg bak min egen uvitenhet og uskyldige nysgjerrighet. case closed!

Jollenissen, et spøgelse fra tidlig 2000-tal.

28.05.2010 kl.08:08

Uvitenhet my ass! Du bittelitle Simoné hadde nå folk ront deg som fortalte i klare ordelag korr elendigt dette virkelighetsfjerna virkelighetsfjernsynet e, å ka risikoen for å delta kan vera. Men va du mottagelige då? Nei. Va du øvebevist om at arbeidgivere komme te å ha ein langt merr åben holdning te dette pga at verden forrandre seg? Ja. E eg ein gammale grinebiter? Ja.

Huske forøvrigt din snedige plan for å komma inn på Fear Factory - du sko lura di me å sei at du hata å gjørr alt du likte å gjørr & modsatt. Stiligt, men ein smule naivt! Aldri har eg vært merr fornøyd me at någen ikkje fekk te d di ville enn den tiå du ville foreta sosialt & karrieremessigt harakiri - men misslyktes. Du har alltid fortjent bedre.

Kjekt å se at du trives i bygdå, å at Jibbesen & jentongen tar vare på deg. Eg ser deg av & te på skjermen åg, ser gøy ud d, men du kjenne jo meg, eg hadde nok ønska at dåkker ein gang i mydlå lagte någe aent enn kose-tv - folk trenge merr enn bare dronningforfølgelse & bh-prøving... Uansett, lykke te - stå på & forrandra verden viss du ennå e onge nok.

J.

28.05.2010 kl.09:50

Jollen!!!! Gud så kjekt det va med et livstegn fra deg;))) Koss i all verden har du rota deg inn på bloggen min??? Nå e eg stolt! Hvis Jollen lese, så kan eg regne med at kem som helst lese!

Joda, jada - det va greit eg ikkje va den fysste te å ha sex i BB-huset, og det va greit eg slapp å kærtegne med edderkopper i FF. Det va skjebnebestemt at eg sko vernes, eller omverden vernes for meg.. I dag e eg takknemlig for det!

Så va det "kose-tv" då. Me e best på å ver myge og litt tabloide, men det e klart me sko servert saker som endevendte verden. Det e et bevisst valg me har gjort, å fjern oss fra daglig nyhetsproduksjon. Hvis du får kose-overdose så finns der jo heldigvis alternativ, MEN eg syns det e fint du bruke tid på å se meg i flotte brystholdere...

Nei, nå e eg altså fra meg av begeistring for at me møtes på bloggen. Eg hb virkelig at livet e som før, kjedelig uforutsigbart og trygt;) Neida, ingenting traust med Jolle! Eg lige deg!!

V

Skriv en ny kommentar

hits