Dramatisk vårslepp i Os!

Det er ikke bare russ i Stavanger som opplever at gamle tivoli ikke alltid holder det de lover av sikkerhet, det fikk de minste på tivoliet på grusbanen ved Os ungdomsskole oppleve i dag. Les og se!

Men først til en liten oppsummering av dagen.

Vårslepp i bygdo i dag! Det var deilig forfriskende å se et yrende liv i Os sentrum. Disse bildene beviser at osingene gjerne VIL oppholde seg i sentrum hvis de bare blir gitt sjansen.
Tour of Norway for Kids er landets største sykkelritt for barn og i dag var turen kommet til Osøyro. Mange barn under fjorten valgte å la seg innrulle sammen med egen sykkel.
Vakre Telthusplassen var forsvunnet i telt (som navnet skulle tilsi vil noen påpeke) og utenfor konsert-teltet ble det i dag servert alkoholholdig drikke. NICE! Og det var fremdeles ledige plasser kl to i dag:)Fabolous!! Ja, til mer uteservering i bygdo!!!

På kyrkjeflaten var to ponnier på jobb. Noe sier meg at de to måtte jobbe overtid. De var et populært vårlsepp-stopp for mange små i dag. Vilde på sin første tur på hesteryggen, men hjelm skulle hun IKKE ha!! Stressa mama!!!!

 

 

Hva skal man egentlig gjøre??? Bak deg står en hel haug med små barn og foreldre, alle ivrige på at sine små skal få kommet seg opp på denne hesteryggen, og der står du og krangler med jentungen din som, selvom hun ikke har levd to år ennå, NEKTER å høre på deg!!! Stress!! Bare SE hvor innsnurpa jeg er. Blir helt svett av disse bildene...Redningen ble "hestejenta" som sa at det gikk helt greit uten hjelm så lenge jeg gikk ved siden av. Puh! Smilet var raskt på plass, både hos mor og barn.Bonus-svigermor har knipset dette bildet. Lurer på hva hun ville med det...På tivoli koster en tur i hoppeslott førti kroner. I regi av vårsleppet og kanskje litt Tour of Norway for Kids var det GRATIIIIIIS for de under fem år. GENIALT! Og takk!
Vi måtte sponse klasse 9B som solgte vafler og ville bruke inntektene herfra til en klassetur til Evje hvor rafting og paintball stod på timeplanen. Kult! Da kjøper vi gjerne vaffel til ti kroner stykk. Nam!Så var vi kommet til vårsleppets DRAMA! I den populære "karusellen" som minner mer om et tog av små biler skulle Vilde kose seg nok en gang. Det skulle ikke gå HELT etter planen... Her er Vilde i samme installasjon i går kveld.


Full kontroll med slikkepinne i munnen! Fullt så stor kontroll ble det ikke under dagens tur. Det stemmer kanskje at "gammel kjærlighet aldri ruster", men etter i dag vet jeg at det samme ikke gjelder for gamle karuseller! Som en flokk apatiske og handlingslammede sauer stod foreldrene på sidelinja og ble i dag vitne til tidenes KRÆSJ på bygdetivoli!! Det smalt og kjøretøy etter kjøretøy braste inn i hverandre, bakfra. Jeg tenkte "whiplaaaaaash" og var først ute for å hente ut barnet mitt. Resten av saueflokken fulgte omsider etter bjellesauen og en etter en ble det ene barnet etter det andre befrid fra toget fra helvete! Hvor var du under kjedekollisjonen på vårsleppet til Os 8.mai 2010?? Glem Oddvar Brå og 9/11, det er dramatikken under årets vårslepp som blir historiens nye "hvor var du"! 

Etter noen sekund med seriøs innhenting (og selvsagt etter å ha vist frem labben til karusellens styrmann og dermed fått billetten tilbake) bestemte vi oss for å kjøre hardt og stil: vi tok sjansen på at de flygende elefantene skulle klare å holde seg i lufta den korte tiden som turen varer. Det var med høy adrenalin og mye smil at vi to tok plass i en lilla elefant!Smilet var noe påklistra, nå noen timer etter at dramatikken utspant seg foran øynene mine, sitter jeg trygt i en sofa fra bohus og drikker meg snydings på hansa!Kveldens tips fra bloggen: ikke stol på polakker som styrer svenske maskiner!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits