Lang morgen på en onsdag!

Noen morgener er bare litt lengre enn andre. Selvom jeg har fått fort jentungen og luftet dobbedynen så er jeg fremdeles i morgenkåpen, udusjet og kald på tærne! Vilde har "fri" fra barnehagen i dag og da jeg spurte om hva vi skulle finne på svarte hun "være inne!". Det er helt tydelig at små jenter av og til har behov for å roe ned litt. Jeg har uansett planer om en tur på biblioteket så snart jeansen er på. Ny lydbok til kystbusstur på søndag står på behovslisten. Og fremover SKJER det virkelig noe i bygdo mi! Fra i morgen av er det TIVOLIIIIIII ved Os ungdomsskole. JIPPPPPIIIII!!! Vilde har vært på tivoli én gang tidligere, men viste særdeles liten interesse av det den gang... 

Vårslipp på lørdag med ponniriding, hoppeslott og triksekonkurranse i sentrum. Og ENDELIG skal telthusplassen bli brukt til noe vettugt! "ORBO & the Longshots" skal holde konsert fra den påkostede plassen, som NESTEN IKKE ER BLITT BRUKT TIL NÅ!!! Dette har irritert meg i lang tid, jeg ble derfor glad for å lese på midtsiden.no at leder for Os Sentrumsforening sier:

- Vi riggar opp eit passeleg stort telt på Telthusplassen så det blir både scene, dansegolv og sitjeplassar under tak. I tillegg får gjestane eit idyllisk uteareal å lufta seg på i det som blir konsertområde denne kvelden.

Jess! Det ER idyllisk der og PERFEKT for en utepils, så kjære leder for Os Sentrumsforening: NÅR KOMMER DET SERVERING PÅ TELTHUSPLASSEN??

I mellomtiden får jeg ta meg en dusj. Biblioteket er sikkert stappfullt av lekre mannebein. Det er det iallefall alltid på film. Da gjelder det å ta seg godt ut, SELVOM en har en trofast husbonde som alltid ligger å gnur i hjernebarken:)

 
 
God onsdag fra bloggen! I dag blir det grillings til middigs!

Én kommentar

Andrea Solheim Martinsen <3

05.05.2010 kl.10:50

stilig blogg :) Ha en fin dag :)

Skriv en ny kommentar

hits